Shenjat që Bamirësia Lawson do të gjejë dashuri në Bachelorette

Klea

Shenjat që Bamirësia Lawson do të gjejë dashuri në Bachelorette

Charity Lawson tashmë ka pasur një rrugëtim të gjatë në kërkim të dashurisë Bachelorette, dhe duket se ajo mund të jetë e suksesshme në gjetjen e qëllimit të saj përfundimtar. Meshkujt në Sezonin 20 të Bachelorette duket se janë me të vërtetë në të për Bamirësi, dhe shumica e tyre do të bënin gjithçka vetëm për të mbetur një sekondë vetëm me të. Sezonet e fundit të The Bachelorette nuk kanë përfunduar me sukses, megjithëse sezoni i Charity mund të ketë potencialin për të thyer brezin e pafat! Këto janë shenjat që Charity Lawson do të gjejë dashuri në sezonin e saj.

Burrat e Charity janë atje për arsyet e duhura

Shenja e parë që Charity ka të ngjarë të gjejë dashuri është fakti që të gjithë burrat e saj duket se janë në të për arsyet e duhura. Charity ka një grup të sinqertë burrash, të cilët të gjithë kanë treguar interes për të dhe kanë bërë përpjekje të dukshme për ta njohur atë në një nivel më të thellë. Në të kaluarën, konkurrentët i janë bashkuar shfaqjes për ndikim ose për të fituar ndjekës në Instagram, por asnjë nga burrat në grupin e Charity nuk i ka lëshuar ato atmosfera.

E ndërsa Brayden Bowers ka fituar titullin e zuzarit të sezonit, nuk mund të thuhet se ai është vërtet aty për arsye të gabuara. Brayden kujdeset qartë për Charity dhe ka një lidhje të vërtetë me të, por ai nuk është i sigurt se si ndihet në lidhje me procesin në përgjithësi.

Përveç Brayden, të gjithë burrat e tjerë të Charity kanë treguar gjithashtu se po marrin pjesë në rrugëtimin e saj për arsyet e duhura. Një çift i dalluar deri më tani këtë sezon kanë qenë Aaron Bryant, Joey Graziadei dhe John Buresh. Edhe Warwick Reider, i cili u dërgua në shtëpi pas një takimi shumë të përgjumur në një takim, ishte atje për arsyet e duhura, por thjesht nuk ishte në përputhje me Charity.

Bamirësia tashmë ka shumë lidhje të forta

Një tjetër shenjë se Charity me siguri do të gjejë dashurinë në javët në vijim është se ajo tashmë ka shumë lidhje të forta, veçanërisht në fillim. Të gjithë burrat e Charity kanë qenë të qëndrueshëm dhe asnjëri prej tyre nuk ka nisur një ndarje me të, siç kanë bërë shumë konkurrentë me kryesimet në të kaluarën.

Një nga lidhjet më të forta të Charity deri më tani është Aaron, i cili gjithashtu mori të parën në një datë të sezonit. Charity gjithashtu e goditi atë me Brayden, e cila ishte marrësi i trëndafilit të saj të parë për përshtypjen, si dhe një takim kokë më kokë në San Diego. Joey gjithashtu ka ndërtuar një marrëdhënie të fortë me Charity, pasi theu rekordin për puthjen më të gjatë të Kombit Bachelor me të!

John është një tjetër pretendent dhe ai vazhdon të ndërtojë një themel më të fortë me Charity çdo episod. Dotun Olubeko është gjithashtu një lidhje e fortë, e cila mori datën e grupit pasi u hap me Charity. Së fundi, Xavier Bonner ia ka dëshmuar veten edhe Charity çdo javë, madje ka marrë iniciativën për t’i thurur asaj një shall të adhurueshëm.

Datat një-për-një këtë sezon janë kohë cilësore

Në të kaluarën, producentët e kanë pasur zakon t’i bëjnë takimet një-në-një aktivitete të egra, që çiftet nuk do t’i bënin pothuajse kurrë në një takim të parë të vërtetë. Megjithatë, të gjitha datat një-me-një nga sezoni i Charity deri më tani kanë qenë aktivitete të jetës reale në të cilat partnerët do të merrnin pjesë, gjë që është një shenjë e mirë. Duke kaluar kohë reale cilësore së bashku dhe duke bërë gjëra që do të bënin në jetën reale, Charity është me siguri në rrugën e gjetjes së personit të saj.

Ballafaqimi i parë i Charity me Aaron ishte një piknik i thjeshtë, i ndjekur nga pjesa e darkës së mbrëmjes. Ndërsa ata patën privilegjin të bredhin rreth shenjës së Hollivudit, të dy me të vërtetë u njohën me njëri-tjetrin vetëm duke bërë biseda. Data ishte e suksesshme, dhe natyra e saj e thjeshtë mund t’i atribuohet kësaj.

Charity pati gjithashtu një takim domethënës një me një me Brayden, në një park bejsbolli në qytetin e tij të lindjes, San Diego. Data do të thoshte shumë për Brayden, i cili ishte i lumtur t’i tregonte Charity gjithçka për qytetin e tij të lindjes dhe kujtimet që kishte duke u rritur. Dhe ndërsa takimi i Warwick në parkun zbavitës mund të mos ketë shkuar ashtu siç ai kishte planifikuar, kjo është ende një ide e mrekullueshme, pasi është diçka që çiftet bëjnë gjatë gjithë kohës në botën reale.

NA THONI – A MENDONI DO TË GJEJË DASHURINË BAMËRIA NË KËTË SEZON BACHELORETE?