Shenjat që Austen Kroll dhe Taylor Ann Green kanë fjetur së bashku

Klea

Shenjat që Austen Kroll dhe Taylor Ann Green kanë fjetur së bashku

Sharmi jugorHistoria kryesore e këtij sezoni ka qenë për pasionin e përbashkët Austen Kroll dhe Taylor Ann Green. Unë kam pasur disa netë pa gjumë duke menduar për atë që në të vërtetë ka rënë, dhe kam arritur në përfundimin se, po, dyshja ka shumë të ngjarë të ketë pasur seks. Nuk kam prova, por kam intuitë. Kur e gjeni veten në një rreth të ngushtë, bëhet incest. Dhe kur je i rrethuar nga bare të errëta dhe alkool, bëhesh i guximshëm. Shtoni një spërkatje arrogance me mendjen për të mos u kapur kurrë, dhe ju keni recetën për një situatë të mirë miqsh me përfitime.

Rrëshqitja frojdiane e Austen-it

Gjëja ime e preferuar në lidhje me Austen është se ai gjithmonë duket si një dre në fenerët, pavarësisht nga rasti, veçanërisht kur ai është kthyer në një cep dhe fjalë të vjella. Edhe një herë, Austen dhe Shep Rose e gjetën veten duke luftuar se kush ishte i dashuri më i keq. Më lejoni t’ju them, nuk kishte një fitues të qartë. Të dy burrat thithin. Ndërsa Austen po përpiqet të interpretojë atë që ndodhi me Taylor, e cila përfshinte një demonstrim intensiv të puthjes së tyre me një Whitney Sudler Smith që nuk dyshon si mbështetëse. Gjatë gjithë sharadës, Austen e lë të rrëshqasë se ai dhe Taylor “përqendroheshin” përpara se të ndryshonte me shpejtësi zgjedhjen e fjalës në “fu*mbreti i bërë jashtë”.

Nëse kjo nuk është një e dhënë, nuk e di se çfarë është. Madison LeCroy shpejt vuri në dukje gabimin, por si zakonisht, Austen e ktheu zemërimin e tij mbi të, duke u larguar me thirrje. Drita e së vërtetës u ndriçua pikërisht mbi Austen dhe ai dështoi në provën e mjerueshme vetëm për të provuar se nuk mund t’i besohet.

Austen Has Tell Signs

Ashtu si çdo gënjeshtar, Austen gjithashtu ka shenja treguese për t’i ndihmuar fansat të kuptojnë se kur ai nuk po thotë të vërtetën. Austen duket përgjithmonë i pakëndshëm dhe shpesh bën çmos për të shmangur dyshimet, megjithëse përpjekjet e tij rrallë funksionojnë. Gjuha e trupit të themeluesit të Trop Hop flet shumë, ndërsa Craig Conover dikur vuri në dukje se shoku i tij gjithmonë shikon majtas kur është duke rrotulluar një përrallë. Austen gjithashtu fillon të shqetësohet dhe të prekë fytyrën e tij.

Ndoshta thënia më e madhe e yllit të “Southern Charm” është kur ai fillon të fërkojë intensivisht fytyrën dhe përpiqet të shmangë kontaktin me sy. I gjithë sezoni i deritanishëm ka treguar Austen duke u fërkuar dhe duke e pëllëmbë fytyrën sa herë që i duhet të përballet me Shep. Playboy i Charleston nuk mund të fshehë emocionet e tij për të shpëtuar jetën e tij. Personalisht, do të doja të luaja pak poker me djalin. Mamasë i duhet një çantë e re Gucci.

Austen Gaslights

Shumë kohë përpara se Austen ta gjente veten duke u lidhur me vajzën e mikut të tij më të mirë, ai ishte një profesionist në uljen e grave në jetën e tij, shpesh duke i ndezur ato duke i quajtur “të çmendura”. Një shembull i përsosur i kësaj është kur Madison e kapi atë në mes të një treshe. Ajo pa gjithçka, por Austen ende u përpoq ta bënte atë të pavarur, duke i thënë: “Ti po çmendesh tani. Fakti që e kuptoni nuk e bën atë në rregull.” Më falni, zotëri?

Taylor dhe Austen nuk mund ta mbajnë historinë e tyre drejt

Së fundi, nëse do të gënjesh, më mirë bëhu i mirë në të. Mjerisht, ky nuk është rasti për Austen ose Taylor. Gjatë një episodi të fundit, Taylor iu afrua Olivia Flowers se ajo dhe Austen kishin menduar të takoheshin dhe madje kishin biseduar me familjet e tyre për këtë. Megjithatë, kur Taylor ia pranoi Austenit se ajo e kishte thënë këtë, ai ishte dukshëm i mërzitur, duke i kujtuar asaj se duhej ta mbanin atë informacion për vete.

Të dy Taylor dhe Austen u betuan lart e poshtë se asgjë nuk kishte ndodhur mes tyre, por ja ku ata janë, madje as nuk mund ta sqarojnë historinë e tyre. Amatorë të tillë. Taylor ishte i vetëdijshëm se ajo po e tradhtonte shumë Olivian, dhe Austen ishte e lumtur ta detyronte. Nuk mund t’u thuash ndryshe fansave pasi është përtej e qartë se dup kanë fjetur së bashku. Ata mund t’ua mohojnë lopëve që vijnë në shtëpi, por sinqerisht, fjalët e tyre nuk kanë asgjë.