Shefat e RHONJ-it po përpiqen të gjejnë dramë me trajtimin e heshtur të Teresa Giudice dhe Melissa Gorga

Klea

Shefat e RHONJ-it po përpiqen të gjejnë dramë me trajtimin e heshtur të Teresa Giudice dhe Melissa Gorga

Amvise të vërteta të Nju Xhersit në thelb sillej rreth dramës familjare të Teresa Giudice dhe Melissa Gorga që nga sezoni 2. Tani që dy protagonistët kryesorë nuk po flasin, personazhet anësore duhet të mbajnë shfaqjen dhe me sa duket, kjo nuk po shkon shumë mirë.

Oh, por RHONJ është rreth familjare drama dhe marrëdhëniet me familjare anëtarët. Mendoj se kjo është arsyeja pse as Terezës dhe as Melisës nuk iu dha urdhri i fuqishëm pas ribashkimit të sezonit 13. Të dyja zonjat këshilluan Andy Cohen, bashkë-yjet e tyre të rraskapitur dhe botën që të kishin mbaruar dhe të mos flisnin më. Por mendoj se askush nuk po i merrte seriozisht. Tani shefat e mëdhenj po përzihen sepse kryqëzimi i mosfunksionimit është ndalur.

Ata u përpoqën t’ju paralajmërojnë …

Pyesja veten nëse Bravo vendosi të mbante Melissa dhe Tre këtë sezon për të kuptuar se kë të hiqte sezonin TJETËR. Si në, le të shohim kush mund të mbijetojë pa tjetrin lloj gjëje. Siç rezulton, përgjigja mund të jetë asnjëra prej tyre dhe tani drejtuesit janë të shqetësuar. US Sun ka detajet.

Kështu filluan xhirimet për sezonin 14 dhe Tre dhe Melissa po pretendojnë se janë të padukshëm. Burimet thanë se në një event për kastin, ata “nuk folën apo nuk i thanë asnjë fjalë njëri-tjetrit”. Trajtimi i heshtur i vitit 2023 nuk u ndal dhe të dy vazhduan të mos flisnin në raste të tjera të regjistruara. Aktualisht Meliss dhe Tre “refuzojnë të flasin me njëri-tjetrin” dhe Joe Gorga ndoshta po kalon vitin më të qetë të gjithë jetës së tij.

Por mungesa e luftimeve ka shkaktuar mungesë të përmbajtjes, nëse nuk llogaritet Danielle Cabral duke i hequr zhgënjimet e saj në kokën e Jennifer Aydin. Fatkeqësisht për Danielle dhe Jennifer, ato nuk janë Tereza dhe Melissa. Insajderët thonë se prodhuesit po “përplasen”.

Burimi ndau: “Drama është zhvendosur nga Melissa dhe Tereza në kastin tjetër sepse nuk ka dramë mes Melissa dhe Terezës pasi ata nuk po flasin fare. Producentët duhet të bëjnë ende një shfaqje që është argëtuese dhe kanë nevojë për vlerësime, kështu që ata po tërheqin telat për ta bërë atë të funksionojë.” Pyes veten nëse ka ndonjë fije me emrin Danielle Staub ose Kim DePaola që varen përreth.

Ndërsa Danielle dhe Jennifer kishin një situatë, Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider janë gjithashtu në dalje, kështu që nuk është se gjërat nuk po ndodhin në shfaqje. Për më tepër, RHONJ tërhoqi tre zonja të reja që janë në fazën e “audicionit” të xhirimeve. Në thelb kjo do të thotë se ata po kuptojnë se cili “skuadër” ka më shumë jetëgjatësi.

Zonjat po përgatiten të nisin një udhëtim me aktorë dhe produksioni shpreson për ndonjë dramë. Xhirimet e sezonit 14 janë duke u zhvilluar ndërsa Teresa dhe Melissa qëndrojnë të heshtur.