Sharna Burgess zbulon se dy partnerë DWTS e bënë atë të pakëndshme

Klea

Sharna Burgess zbulon se dy partnerë DWTS e bënë atë të pakëndshme

Duke kërcyer me yjet fansat u tronditën kur Sharna Burgess nuk u kërkua përsëri për sezonin 32. Sharna u habit gjithashtu që nuk mori një ftesë.

Sharna përmendi në podkastin e saj të ri, Oldish, se ajo kishte një partner të famshëm “vërtet të vështirë” në të kaluarën. Kërcimtari profesionist nuk përmendi asnjë emër, por përfaqësuesi i Jesse Metcalfe u përgjigj. “Nëse ajo i referohet një kohe kur klienti ynë Jesse Metcalfe punonte me zonjën Burgess katër vjet më parë, e vetmja kujtim ishte se ata nuk shkonin mirë. Insinuatat e paqarta nuk janë vetëm të pamatura, por edhe të parëndësishme,” tha përfaqësuesi i Jesse.

Sharna u ngrit në këmbë

Sharna ishte e ftuar në podkastin e koleges së DWTS Cheryl Burke, Sex, Lies & Spray Tans. Tema ishte vendosja e kufijve në prova dhe në pistën e kërcimit. Sharna kishte dy partnerë të famshëm në të kaluarën që e bënë atë të shqetësuar.

“Në të kaluarën kam pasur dy partnerë që më kanë bërë të ndihem shumë, shumë jo rehat. Në atë kohë isha shumë më e re dhe e qeshja, e thithja dhe do ta bëja mirë”, shpjegoi Sharna.

Një nga partneret e Sharnës ka flirtuar me të. Ndërsa Sharna nuk u përgjigj, ajo i tha një producenti. Producenti i tha Sharnës që të luante së bashku me flirtin. “Kjo po kthehet vite e vite pas. Kjo ishte edhe para Meje”, tha ajo.

Sharna vazhdoi, “Edhe unë mësova gjatë dhe pas meje, gratë të dilnin përpara dhe të thoshin, nga gjërat e mëdha tek ato të vogla, isha si një gjë e shenjtë që më ndodhi, as që e kuptoja se mund të flisja për atë.” Sharna zbuloi se si të “vendoste kufij” me partnerët e saj.

Një situatë e pakëndshme

“Kam pasur një situatë me një partner ku arriti deri në atë pikë sa nuk mund të rrinim vetëm në një dhomë pa e parë njerëzit,” tha Sharna. “Ishte një situatë e vështirë për mua.” Ajo vuri në dukje, “Fatkeqësisht nuk isha në gjendje të regjistroja gjithçka, por isha në gjendje të regjistroja disa gjëra dhe bëra gjërat e duhura dhe u bënë raporte dhe u kujdesa për mua.” Ajo shtoi se sjellja “nuk ishte seksuale në asnjë natyrë”.

Cheryl u përgjigj: “Në fund të ditës, nuk ka nevojë të shpjegoj. Nuk ishe rehat, kjo është një fjali e plotë.”

Sharna tha, “Unë bëra gjënë e duhur dhe shkova te njerëzit e duhur dhe fola dhe munda të bëja punën time dhe të mos jetoja me turp apo frikë.”

Sezoni 32 i Dancing with the Stars transmetohet të martën në orën 8/7c në ABC, transmetohet drejtpërdrejt në Disney Plus dhe disponohet të nesërmen në Hulu.