Shannon Beador

Klea

Shannon Beador zbret lehtë pas rrëzimit të BDI, 3 vjet provë!

Shannon Beador zbret lehtë pas rrëzimit të BDI, 3 vjet provë!

Pas një arrestimi në shtator për një BDI dhe goditur, Shannon Beador ka marrë dënimin e saj.

Ylli i Real Housewives of Orange County, iu dha tre vjet provë dhe u urdhërua të kryente 40 orë shërbim në komunitet, siç verifikohet nga dokumentet gjyqësore. Më tej, asaj i kërkohet të përfundojë një program edukimi nëntë-mujor për alkoolin dhe gjithashtu ishte i detyruar të bënte kompensim për dëmin pasuror që rrjedh nga incidenti, të cilin ajo e ka respektuar.

Shannon Beador

Prokurori i qarkut të Orange County, Todd Spitzer, mbrojti një dënim më të rëndë për personazhin televiziv, duke përfshirë një burgim 30-ditor, siç raportohet së pari nga TMZ.

Shannon Beador ka munguar në seancën gjyqësore të mëngjesit të së enjtes. Megjithatë, përfaqësuesit e saj ligjorë paraqitën një pretendim pa kontestim për njërën nga akuzat në emër të saj.

Shannon Beador

Avokati Michael L. Fell, që përfaqëson Shannonsë bashku me Spitzer, nuk dhanë përgjigje të menjëhershme ndaj pyetjeve të PEOPLE për komente.

Ky dënim vjen në fund të Shannon duke u përballur me dy akuza për kundërvajtje nga Zyra e Prokurorit të Qarkut Orange më pak se një javë më parë. Akuzat përfshinin një për BDI-në dhe një tjetër për goditje dhe arratisje – kjo e fundit u pushua në procedurën e së enjtes – në lidhje me ngjarjen që ndodhi muajin e kaluar.

Shannon Beador

Zyrtarët informuan TMZ se e Shannon-it Përmbajtja e alkoolit në gjak ishte 0,24, që është trefishi i kufirit ligjor të drejtimit.

Departamenti i Policisë së Newport Beach kishte konfirmuar më parë e Shannon-it arrestimi në orën 1:17 të mëngjesit të datës 17 shtator për PEOPLE, pas largimit të saj nga një vend aksidenti që rezultoi me dëme materiale. Ajo u ndëshkua për dy kundërvajtje, goditja dhe vrapimi, dhe alkooli i BDI-së, dhe më pas u lirua me një citim, sipas NBPD.

Shannon Beador

TMZ fillimisht raportoi se policia gjeti Shannon ndërsa ajo ishte duke shëtitur qenin e saj, pasi raportohet se kishte lënë makinën e saj në rrugë. Më 18 shtator, Fell dha një deklaratë për PEOPLE duke deklaruar gatishmërinë e Beador për të marrë përgjegjësinë e plotë.

Fell vërejti se Shannon ishte thellësisht i penduar dhe plotësisht i gatshëm për të marrë përgjegjësinë pasi të zbuloheshin të gjitha detajet zyrtare.

Po atë ditë, Jeff Lewis, e Shannon-it mik dhe një tjetër njeri i famshëm Bravo, shprehu mosbesimin e tij dhe i përshkroi veprimet e saj si atipike gjatë shfaqjes së tij SiriusXM.

Shannon Beador

Jeff Lewis të zbuluara e Shannon-it BDI dhe aksidenti, duke përmendur lëndimin e saj dhe periudhën e rikuperimit. Ai kujtoi miqësinë e tij afatgjatë me Beador dhe përcolli habinë e tij, duke theksuar ndjenjën e përgjegjësisë së Beador dhe ndjenjat e saj të turpit dhe sikletit.

Jeff Lewis komentoi edhe spekulimet publike rreth e Shannon-it nevoja për rehabilitim dhe alkoolizëm, duke sqaruar se ai nuk e konsideron atë një alkoolike, por dikush që është përballur me sfida personale dhe duke përdorur alkoolin si patericë.

Shannon Beador

Më herët gjatë vitit, Shannon u hap për trazirat e saj emocionale pas prishjes së marrëdhënies së saj trevjeçare e gjysmë me John Janssen.

Shannon ndau në një episod të RHOC dashurinë e saj të thellë për Janssen dhe zhgënjimin e saj që marrëdhënia nuk çoi në një partneritet të qëndrueshëm, pavarësisht shpresave dhe dashurisë së saj.

Shannon Beador

Për më tepër, në fillim të këtij viti ka ndodhur një incident ku Shannon supozohet se ishte përfshirë në një mosmarrëveshje të ashpër me vajzën e Janssen në një bar. Ndërsa pranoi konfrontimin, ajo hodhi poshtë me vendosmëri pretendimet se ishte përjashtuar nga institucioni.

Shannon Beador

Aktiv Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen, Shannon sqaroi se ndërsa institucioni po mbyllej, ajo nuk ishte dëbuar por kishte kërkuar ndihmë për Uber-in e saj.