Shannon Beador vs.  Heather Dubrow

Klea

Shannon Beador vs. Heather Dubrow

Amvisat e vërteta të Orange County Sezoni 17 përfundon këtë javë. Pas një fillimi të zjarrtë të ribashkimit me dy pjesë, duket se ka ende shumë helm për të pështyrë nëpër kolltukë. Pjesa më e madhe i është drejtuar Heather Dubrow, pavarësisht justifikimit të saj teksa sezoni luhej në ekran. Shikuesit nxituan në mbrojtjen e saj, me Pantallonat Fancy të ulura në një pozicion më të mirë nga pikëpamja e popullaritetit se ndoshta kurrë më parë. Megjithatë, një nga amvisat nuk dëshiron ta lërë viçin e saj Heather të shkojë Shannon Beador.

Shannon ka ankuar gjatë gjithë sezonit për lidhjen e saj me (tani ish të dashurin) John Janssen, duke qenë një temë diskutimi mes zonjave. Pavarësisht se është në RHOC për nëntë sezone, ajo duket se ende e keqkupton qëllimin e një reality show. Për fat të mirë, Emily Simpson është gati në ribashkim për t’i kujtuar asaj detyrat e kastit. Shikoni një pamje paraprake të Pjesës 2 më poshtë.

A e përhapi Heather biznesin e Shannon-it?

Tani, Heather nuk ka qëndruar saktësisht e heshtur për marrëdhënien e Shannon me John. Por e vetmja herë që ajo dha një listë të sjelljeve të supozuara të këqija të Gjonit ishte në rrëfim, pasi skenat ishin filmuar.

“Ka qenë kaq zhgënjyese për mua, Heather, sa ti dhe unë kaluam kohë përpara se të fillonim xhirimet gjatë këtij sezoni, dhe Terry [Dubrow] dhe do të kalonit kohë me Xhonin dhe mua, dhe ndihesha sikur po krijonim një miqësi të vërtetë,” filloi Shannon.

Më pas ajo tha se Heather ishte personi i vetëm me të cilin kishte diskutuar për marrëdhënien e saj. Kjo ishte diçka që pjesa tjetër e kastit e cilësoi si të pavërtetë.

Duke shpresuar për të arritur në rrënjën e çështjeve, Andy Cohen pyeti se çfarë kishte thënë Heather në kamera. “Ajo i bëri të gjitha jashtë kamerës,” tha Shannon duke buzëqeshur. “Unë jam shumë manipuluese,” erdhi përgjigja e sarkazmës së Heather.

“Ti je thirrësi i qytetit!” Heather më vonë i bërtet Shannon-it. Do të jetë interesante të shihet se si do të shkojë gjithçka kur të transmetohet episodi i plotë.

Pjesa 2 e ribashkimit të sezonit 17 të Real Housewives of Orange County transmetohet të mërkurën, 11 tetor në 8/7c në Bravo.