Shannon Beador

Klea

Shannon Beador u kërkon ndjesë emocionalisht vajzave të saj për incidentin e BDI-së

Shannon Beador u kërkon ndjesë emocionalisht vajzave të saj për incidentin e BDI-së

Në një moment të ngarkuar emocionalisht të kapur në Shtëpiake të vërteta të Orange County, Shannon Beador u hap me vajzat e saj për arrestimin e saj të fundit nga BDI gjatë shtatë minutave të para të premierës së sezonit 18, i cili Bravo lëshuar herët këtë të martë.

Shannon Beador

Ylli 60-vjeçar i realitetit u prek dukshëm në lot teksa shprehu keqardhjen e saj për Sofia22 dhe binjake Stella dhe Adeline19.

“Dmth mora Sofia në kolegj, e mora Adeline në kolegj dhe babai yt të mori,” Shannon i rrëfente Stellai cili ishte duke studiuar në Paris kur ndodhi ngjarja.

Shannon Beador

“Pra, qëllimi im ishte të vija të të vizitoja,” vazhdoi ajo, “dhe për shkak të gabimeve të mia, nuk arrita të vija dhe ndihem keq.”

Beador’s Trazirat emocionale ishin të dukshme, ndërsa ajo shtoi: “Më vjen shumë keq dhe e poshtëruar që të zhgënjeva. Po, çfarë shembulli jam unë në moshën 59-vjeçare?”

Shannon Beador

Vajzat e saj u përgjigjën me ndjeshmëri dhe mbështetje. Stella e siguroi: “Ne jemi të kënaqur që je mirë dhe që askush nuk u lëndua.”

Sofia shtoi, “Dhe që ju të merrni përgjegjësi për veprimet tuaja, të mësoni prej tyre dhe të rriteni.”

Shannon Beador

Duke reflektuar mbi ngjarjen, Shannon ndau, “Unë kurrë nuk kam thyer një kockë, nuk kam pasur kurrë një tronditje, nuk kam qenë kurrë në një aksident, nuk jam arrestuar kurrë, nuk kam pasur kurrë BDI dhe i kam bërë të gjitha në 10 sekonda.”

Sofia e kuptoi peshën e situatës, por gjithashtu pa një pamje më të madhe: “Është e keqe”, pranoi ajo, “por ndodhi për një arsye”.
Vajza e Shannon Beador

Beador mbeti me shpresë, duke besuar në një plan hyjnor. “Zoti ka një plan,” pohoi ajo. “Unë absolutisht e besoj këtë.”

Ylli i realitetit tregoi gjithashtu veprimet e saj që çuan në arrestimin në një rrëfim të mëvonshëm. Pasi kishte vozitur tek ish i dashuri i saj e John Janssen shtëpi dhe duke pasur një debat të ashpër, Shannon tentoi të largohej në mënyrë dramatike, gjë që çoi në aksident.

Shannon Beador

“Por unë u aksidentova një sekondë më vonë, sepse ndeza motorin në mënyrë që ai të dinte se sa i çmendur isha,” shpjegoi ajo. “Dhe humba menjëherë kontrollin e makinës.”

Pas arrestimit, Beador u përball me pasoja të rëndësishme, duke përfshirë tre vjet shërbim prove, 40 orë shërbim në komunitet dhe një program nëntë-mujor alkooli.

Shannon Beador

Megjithë faljen e saj publike dhe angazhimin për shërim, anëtare e kastit Gjyqtari Tamra shprehu skepticizëm.

Ajo pretendoi se kishte parë Shannon i futi vjedhurazi alkoolit në filxhanin e saj në një shfaqje humori menjëherë pas incidentit, pavarësisht e Shannon-it pohimet për publikun dhe shtypin se ajo nuk po pinte.

Gjyqtari Tamra

Ky gabim çoi në Tamra humbja e respektit për Beador, të cilin ajo mendonte se mund të kishte shkaktuar edhe më shumë dëm. “Ajo mund të kishte vrarë veten” ose “qenin e saj”, Gjyqtari vajtoi.

e Shannon-it Udhëtimi nëpër problemet e saj ligjore, reflektimi personal dhe përpjekjet për rikuperim do të hulumtohen më tej si Amvisat e vërteta të Orange County rikthehet për sezonin e tij të 18-të më 11 korrik Bravoduke shënuar një tjetër kapitull intensiv në jetën e këtyre personazheve ikonë televizivë.