Shannon Beador përballet me një afat të rreptë të shërbimit në komunitet pas arrestimit të BDI

Klea

Shannon Beador përballet me një afat të rreptë të shërbimit në komunitet pas arrestimit të BDI

Mund të duket si Shannon Beador zbriti shumë lehtë pasi kishte vozitur në gjendje të dehur dhe e përplasi makinën e saj në një shtëpi. Ylli i Real Housewives of Orange County me sa duket ka marrë më shumë hir se një person “i rregullt” që mund të fryjë 3 herë mbi kufirin ligjor të alkoolit në gjak.

Por Shannon është një yll televiziv dhe është e pasur me lidhje. Këto lidhje mund ose nuk mund ta kenë ndihmuar Shanin të qëndrojë jashtë burgut, por me gjithë drejtësinë, kjo goditje e vrapim nga BDI ishte ofendimi i saj i parë (i kapur). Kështu që Shannon nuk do të duhet të shqetësohet se çfarë mallrash organike janë të disponueshme në komisariatin e burgut, sepse ajo u godit me shërbimin e komunitetit. Por është shërbim i rreptë në komunitet. Radari ka lugën.

(Foto nga Trae Patton/Bravo përmes Getty Images)

Nuk ka bare (fjalë për fjalë) për Shannon, por ajo ndoshta do të duhet të pastrojë gjërat në varësi të mënyrës se si funksionon e gjithë kjo. Ajo është jashtëzakonisht me fat që ka marrë një dënim kaq të butë pavarësisht se ka vendosur të drejtojë makinën e dehur dhe të vendosë të tjerët në rrezik. Gjithashtu, qeni i saj Archie është ndoshta ende i traumatizuar dhe i ka shtyrë udhëtimet me makinë për një kohë.

Janë klasa të urdhëruara nga gjykata për Shannon, të cilat shpresojmë se ajo do të duhet t’i ndjekë personalisht. Gjatë gjykimit të saj në gjykatë, ajo nuk u paraqit, por avokati i saj ishte sigurisht aty. Shannon kishte gjëra më të rëndësishme për të bërë, si të mësonte përmendësh atë që do të thoshte në BravoCon.

Gjykatësi urdhëroi Shannon-in të kryente 40 orë shërbim në komunitet, që në thelb është një javë pune. Ajo gjithashtu duhet të kryejë një program 9-mujor të alkoolit. Në BravoCon, Shannon u sigurua që t’i tregonte kujtdo në afërsi të saj se e mori përsipër të përfundonte gjithashtu një kurs 28-ditor këshillimi ambulator me një “komponent alkooli”.

Shan ka afat deri më 4 janar 2024 për t’u regjistruar në klasën e edukimit për alkoolin. Nëse ajo neglizhon ta bëjë këtë, ajo mund të përballet me dënim shtesë. Për sa i përket shërbimit të saj NJËJAVOR të komunitetit, shpresojmë se ajo do të jetë në gjendje ta përfundojë atë përpara afatit të 2 majit 2024.

Në këtë kohë, Shannon do të filmojë sezonin 18 të RHOC pa vonesë.