Shannon Beador mendon se prokurorët e trajtuan 'ndryshe' rastin e saj BDI për shkak të famës së saj

Klea

Shannon Beador mendon se prokurorët e trajtuan ‘ndryshe’ rastin e saj BDI për shkak të famës së saj

Iluzionet e madhështisë po vijnë të nxehta në thembrat e Shannon Beador’s Arrestimi i BDI-së në shtator. Shannon zbriti jashtëzakonisht lehtë pasi përplasi makinën e saj në shtëpinë e dikujt dhe më pas parkoi makinën e saj. Jo në një vend parkimi, por në mes të rrugës. Ajo gjithashtu u lirua nga çdo poshtërim.

Për të larguar policët, ylli i Real Housewives of Orange County doli nga makina e saj në një gjendje të dehur dhe filloi të ecte me qenin e saj të supozuar të traumatizuar, Archie. Në fund, Shannon u trajtua për një vizitë të shkurtër në stacionin e policisë pasi kishte një BAC mbi trefishin e kufirit ligjor. Tani, pasi gjithçka është thënë dhe bërë, Shannon ndjen se ishte keqtrajtuar nga prokuroria për shkak të statusit të saj të famshëm. Radari ka lugën.

A nuk e njihni një Tres Amiga kur shihni një të tillë?

Ekipi Shannon beson se rasti i saj BDI u trajtua “ndryshe” sepse ajo është në një shfaqje Bravo. Po, barra e famës me sa duket i bëri prokurorët të mendojnë për Shannon. Jo sepse ajo po ngiste në mënyrë të rrezikshme e dehur dhe mund të kishte vrarë veten, një kalimtar të pafajshëm ose qenin e saj.

Zyra e Orange County DA u përplas në dokumentet e gjykatës pasi kërkoi një pushim 30-ditor në burg për Shannon. Avokati i saj ishte i lidhur me gojën për atë që ai e quajti një klauzolë drakoniane “kërkimi dhe sekuestrimi” të detajuar në kushtin e saj me kusht. Me sa duket u lejon atyre që operojnë në cilësi zyrtare aftësinë për të kryer inspektime sipas dëshirës së shtëpisë së saj pa një urdhër.

Avokati i Shannon-it e quajti më tej sugjerimin për burgim “të habitshëm” dhe “shumë të pazakontë”. Në një përmbledhje të 2 nëntorit, ai shkroi, “Shannon Beador po trajtohet ndryshe nga çdo individ tjetër që përballet me të njëjtat akuza.”

Ode e shkelësit për herë të parë

Ai vazhdoi, “I nënshkruari është i vetëdijshëm se Gjykata ka qenë një oficer gjyqësor për më shumë se 35 vjet dhe ndihet i sigurt se nuk i ka dhënë kurrë një dënim të tillë asnjë shkelësi për herë të parë të BDI-së”. Po Shannon është një shkelëse për herë të parë, që mund të nënkuptojë gjithashtu se kjo është hera e parë që ajo kapet.

Për më tepër, “Është për t’u habitur që në një rast të kundërvajtjes së përgjithshme që nuk kishte të bënte me drogë dhe/ose armë, prokurori do t’i kërkonte gjykatës të ofronte një provë joformale me një afat dhe kusht kontrolli dhe sekuestrimi”. Pra, jo drogë apo armë, por një trup i mbushur me alkool duke drejtuar një automjet. E kuptova.

Gjithashtu u vu re në raportin e dënimit të prokurorisë fakti që Shan e pagoi plotësisht pronarin e shtëpisë për nxjerrjen e shkurreve dhe pak betonit. Pronari i shtëpisë duhet të ketë qenë mjaft i kënaqur, sepse ata zgjodhën të mos ndjekin penalisht për dëmet.

A është e rëndësishme fama e Shannon?

“Ajo që u përfshi në Dokumentin e Prokurorit, për disa arsye, është se zonja Beador është një personazh publik dhe është paraqitur në një emision televiziv kombëtar,” thuhej në një dokument ligjor. “Dikush pyet veten pse ky informacion ishte i rëndësishëm për t’u përfshirë në përmbledhjen e tyre, por tregon faktin se zonja Beador nuk po trajtohet njësoj si çdo individ tjetër që përballet me të njëjtat akuza.”
Nuk jam i sigurt se si “pushtimi” i Shannon nuk është informacion i rëndësishëm. Avokati i saj është sigurisht i plotë, por i pëlqen t’i kuptojë ato kashtë.

Akuzat e Shannon-it për goditje dhe ikje u hoqën sepse ajo merrej me riparimet. Ajo ka tre vjet provë “joformale” dhe duhet të bëjë 40 orë të tëra shërbim në komunitet. Duhet të paguhet një gjobë 960 dollarë dhe Shannon do të marrë pjesë në një program 9-mujor alkooli.

Sa i përket DA, ai nuk ishte i kënaqur me fjalinë tmerruese të perceptuar të Shannon. “Kjo nuk është drejtësi. Ne si shoqëri duhet të zgjohemi dhe të adresojmë pasojat reale – dhe shpesh vdekjeprurëse – të drejtimit të automjetit nën ndikim.”