Shannon Beador 'ka mjaft aleatë' për të qëndruar në RHOC nëse Alexis Bellino kthehet

Klea

Shannon Beador ‘ka mjaft aleatë’ për të qëndruar në RHOC nëse Alexis Bellino kthehet

Oop, tingëllon si Shannon Beador mund të shoh gjak në ujërat e Amvise të vërteta të Orange County dhe ajo po përpiqet t’ia dalë përpara. Sipas Radarit, nëse alum Alexis Bellino kthehet, ajo është gati dhe pret.

Sfida u pranua! Ku është Andy Cohen për të bërë një koment kur keni nevojë për të? Sezoni 18 i RHOC ka shumë të ngjarë të jetë mbi Shannon. Shtatorin e kaluar, ajo ishte e përfshirë në një BDI të goditur dhe të drejtuar dhe u arrestua pasi fryu mbi trefishin e kufirit ligjor.

Ajo është dashur të marrë pjesë në këshillimin e alkoolit, padyshim. Shannon është gjithashtu në provë dhe u detyrua të paguante një gjobë të vogël në gjykatë. Kohët e fundit, ish-i i saj John Janssen ka qenë duke u përkëdhelur me Alexis dhe kjo po e vë Shanin në një bisht.

Insajderët thonë se nuk është marrë asnjë vendim i kastit në lidhje me sezonin 18. Pra, mendoj se ka shpresë që Emily Simpson ose të bëhet interesante ose të gjejë një punë tjetër. Por Alexis duke folur me Gjonin sigurisht që po u jep njerëzve diçka për të folur.

Në mes të një ndarjeje me burrin e saj dhe Shannon të bezdisshëm sepse ajo ekziston në këtë botë, Alexis dhe John u fotografuan së bashku në ambientet e vetme të ngrënies në dukje në Orange County, The Quiet Woman. Shannon e ka bërë të qartë se fotot nuk i kanë pëlqyer aspak asaj.

Pavarësisht nga epoka e re e zuzarëve të Alexis, Shannon nuk do të zemërohet ose nuk do të fillojë të bërtasë, “Të gjithë do ta shihni të VËRTETËN” nëse Lex-it i hidhet një portokall. Me sa duket.

Burimi shtoi, “Ne jemi ende larg [from casting].” Me sa duket, Shannon gjithashtu mendon se ka mjaft aleatë në shfaqje për ta mbajtur atë të mos merret me Alexis. Kush janë këta aleatë dhe a janë ata në dhomën me ne tani?

Një person tjetër tha: “Unë mendoj se ajo ka mjaft aleatë në atë shfaqje. Sidomos nëse sjellin Vickin [Gunvalson] mbrapa.” Ata gjithashtu mund të rrezikojnë të humbasin një grup të madh shikuesish të cilët nuk dëshirojnë më ta shohin Vicki-n duke e ndezur atë. Pastaj përsëri, Vicki në thelb kërcënoi Bravo në BravoCon dhe tha se donte të kthehej me kohë të plotë ose asgjë.

Rrugët e Newport Beach thonë se John dhe Alexis po miqësohen shumë dhe po qëndrojnë në kontakt. Kjo mund të bëhet interesante.

Real Housewives of Orange County Sezoni 18 do të kthehet në 2024.