Shannon Beador jep një përditësim pasi qeni Archie është sulmuar

Klea

Shannon Beador jep një përditësim pasi qeni Archie është sulmuar

Amvise të vërteta të Orange County's banor djalë i mirë, Archie Beadorka pasur një të vërtetë rrush largohu kohët e fundit. Shannon Beador's Golden Retriever i dashur tetë vjeçar tani ka përjetuar dy incidente fatkeqe, pa bërë vetë.

Së pari, Shannon mori Archie me vete në udhëtimin e saj të shkatërrimit vitin e kaluar, kur ajo voziti nën ndikimin dhe u përplas në një shtëpi. Më pas ajo bëri sikur po e çonte për shëtitje kur mbërriti policia.

Tani, Shannon zbuloi se Archie kohët e fundit u sulmua mizorisht nga një qen tjetër ndërsa ishte për një shëtitje.

Shannon thotë se sulmi i qenit “ndodhi brenda disa sekondash”

Shannon shkoi në Instagram dje, më 10 qershor, për të shpjeguar se çfarë ndodhi në shëtitjen e fundit fatkeqe të Archie. Nën fotot e një Archie me pamje të trishtuar me një gërvishtje të gërvishtur, ajo shpjegoi se një qen e kafshoi atë në mënyrë agresive nga mes të çarave të një gardhi.

Titulli filloi: “Archie u kafshua nga një qen tjetër kur ne dolëm në shëtitje sot. Qeni ishte i mbyllur në oborrin e tij të përparmë, por filloi të leh dhe e nxori fytyrën për të kafshuar Archie-n nëpër çarçafët e gardhit.”

Ajo thotë se gjithçka ndodhi “brenda sekondave” dhe megjithëse u përpoq të “tërheqte Archie”, ishte tepër vonë. Më pas, ajo u ankua për përgjigjen e pronarit tjetër të qenit.

“Pronari sugjeroi që ndoshta unë shkova shumë afër gardhit të tij. Archie nuk ka qenë kurrë në një luftë qensh në të gjitha 8 vitet e tij!!”

Shannon përfundoi, “këshilla për njerëzit që shëtisin qentë e tyre në Corona del Mar [California]. Disa qen mund të sulmojnë tuajin përmes gardhit të tyre. Archie është kontrolluar nga veterineri dhe po merr antibiotikë për plagët. Ai do të jetë në rregull. Duaje atë përtej!!!”

Jemi shumë të lumtur që Archie thjesht kishte nevojë për antibiotikë dhe është në shërim. Fillimisht ecja e tij me BDI dhe tani kjo? Ju lutem, a mund të mbahet ky djalë i ëmbël në një flluskë të kontrolluar nga temperatura diku brenda? Duke gjykuar nga traileri i sezonit 18 të RHOC, Shannon po e kalon atë dhe ajo do të ketë nevojë për shoqëruesin e saj të besueshëm për mbështetje.

Sezoni 18 i The Real Housewives of Orange County debuton më 11 korrik në Bravo.