Shannon Beador

Klea

Shannon Beador goditet me një padi prej 75 mijë dollarësh për një kredi për heqjen e fytyrës nga ish i dashuri John Janssen

Shannon Beador goditet me një padi prej 75 mijë dollarësh për një kredi për heqjen e fytyrës nga ish i dashuri John Janssen

John Janssen është duke ndërmarrë veprime ligjore ndaj ish të dashurës së tij, Shannon Beadorduke kërkuar 75,000 dollarë ai pretendon se e ka huazuar për një operacion estetik.

Shannon Beador

Dokumentet e shqyrtuara nga NJERËZIT zbulojnë atë Gjoni61 vjeç, nisi një padi në Gjykatën e Lartë të Qarkut Orange, duke akuzuar Amvise të vërteta të Orange County personazh i famshëm për shkeljen e marrëveshjes së tyre verbale dhe përfshirjen në mashtrimin e premtimit për gjoja dështimin e qëllimshëm për të shlyer fondet e huazuara.

John Janssen

Sipas dosjes ligjore, Gjoni pretendon se ka dhënë Shannon me një transfertë bankare 40,000 dollarë më 23 janar 2022, posaçërisht për një procedurë të ngritjes së fytyrës, e ndjekur nga një kredi shtesë prej 35,000 dollarë, e dorëzuar me çek personal më 20 maj 2023.

Shannon Beador

Gjoni dhe Shannon thuhet se kishte një marrëveshje për shlyerjen e kredisë prej 75,000 dollarësh, me interes, që Gjoni parashikohet e Shannon-it ngritje e fytyrës. Pavarësisht e Gjonit kërkesa të shumta për shlyerje përgjatë viteve 2023 dhe 2024, ai tani ka ngritur një padi duke kërkuar jo vetëm shumën origjinale, por edhe interesin e akumuluar, së bashku me mbulimin e shpenzimeve ligjore dhe tarifat e avokatit. Në kundërshtim me e Gjonit pretendimet, Shannon59-vjeçarja pretendon se mbështetja financiare që ajo mori ishte një dhuratë, jo një hua.

Shannon Beador

Në një deklaratë me shkrim për People, Shannon shprehu shqetësimin e saj për padinë, duke thënë:

“Jam i tronditur dhe i zhgënjyer nga kjo Gjoni ka ngritur padi. Avokati im ka qenë në komunikim të vazhdueshëm me avokatin e tij.” Ajo shpjegoi më tej gatishmërinë e saj për të zgjidhur mosmarrëveshjen jashtë gjykatës për të shmangur përshkallëzimin e shpenzimeve ligjore dhe stresin emocional, duke thënë: “Kam rënë dakord të paguaj Gjoni çfarë donte ai, sepse e dija që tarifat e avokatëve do të kalonin shumën e kërkuar, por më e rëndësishmja për të eliminuar komponentët emocionalë negativë që vijnë me një padi.”

Shannon Beador

Shannon theksoi dëshirën e saj për të ruajtur pozitivitetin në jetën e saj dhe për të ecur përpara nga situata, duke theksuar: “Është e rëndësishme që të vazhdoj të fokusohem në aspektet pozitive të jetës sime dhe të eci përpara”. Ajo gjithashtu e përmendi atë Gjoni e refuzoi ofertën e saj për shlyerjen sepse ai nuk ishte i gatshëm të pajtohej me një klauzolë të ndërsjellë mospërçmimi, duke shtuar, “Shpresoja që nëse përmbushja kërkesën e tij të pabazë, të paktën mund ta përdornim këtë si një mundësi për të mbyllur plotësisht këtë kapitull në jetën time. .”

Edson K. McClellan i Rutan & Tucker LLP, që përfaqëson John Janssene ka hedhur poshtë e Shannon-it pretendoni se 75,000 dollarë ishte një dhuratë, duke i deklaruar Page Six,

Zonja Beador mbrojtja që Zoti Janssen i pagoi asaj 75,000 dollarë si 'dhuratë' është krejtësisht e pavlerë, gjë që do ta tregojnë e-mail-et dhe mesazhet e tyre me tekst.” Përcolli McClellan e Janssen zhgënjim për nevojën për të ndjekur veprime ligjore, duke vënë në dukje, “Zoti Janssen është i trishtuar që Zonja Beador mosgatishmëria për të shlyer kreditë e bëri të nevojshme ngritjen e kësaj padie.”

Shannon Beador

Marrëdhënia ndërmjet Gjoni dhe Shannone cila u shpalos para Amvise të vërteta të Orange County shikuesit, filloi në fillim të vitit 2019, por përfundoi në nëntor 2022, pas xhirimeve të sezonit 17. Miqësia e tyre u përkeqësua vjeshtën e kaluar, afërsisht në të njëjtën kohë Shannon u përball me çështje ligjore me një BDI dhe akuza për goditje dhe ikje, dhe Gjoni u afrua më shumë me e Shannon-it RHOC bashkë-yll, Alexis Bellino.

John Janssen dhe unë jam dy njerëz që u takuam rastësisht.” Alexis Bellino tha ekskluzivisht për Page Six në nëntor 2022. “Po zbulojmë se jemi në vende të ngjashme në jetën tonë, pasi prindër të divorcuar që të dy dalin nga thyerja e zemrës së fundit për shkak të përfundimit të marrëdhënieve.”

John Janssen

Aleksis46 vjeç dhe ish i fejuari i saj, Andy Bohn, u ndanë në shtator 2023, duke përfunduar lidhjen e tyre gati tre vjet pas propozimit të Andit. Në dhjetor të të njëjtit vit, Amvise të vërteta të Orange County shap dhe Gjoni shfaqnin hapur dashuri për njëri-tjetrin në publik. Ky zhvillim në Gjoni dhe Alexis' marrëdhënia u pranua nga Shannone cila u shpreh se ishte “lënduar” nga romanca e tyre e sapogjetur.

Alexis Bellino

Shannon komentuar me humor Gjoni përfshirja romantike me një tjetër Amvise të vërteta të Orange County alum, duke pyetur E! Lajme, “Sa amvise të Orange County ka pasur?” dhe më pas duke pyetur me lojë, “A është kjo pishina juaj e takimeve?”

Duke iu shtuar zhvillimeve në Gjoni dhe Alexis' marrëdhënie – Gjoni la të kuptohet në fillim të këtij muaji se një fejesë mund të jetë në horizont. Krishtlindjet e kaluar, ai bëri një gjest të rëndësishëm duke blerë një unazë premtimi 16,000 dollarë për Aleksis. Duke shprehur ndjenjat e tij të thella për të, Gjoni tha për gazetën, “Unë nuk mund ta imagjinoj jetën time pa të.”