Shannon Beador do të marrë pjesë në BravoCon pas arrestimit të BDI-së dhe vrapimit

Klea

Shannon Beador do të marrë pjesë në BravoCon pas arrestimit të BDI-së dhe vrapimit

A e keni pyetur ndonjëherë veten se çfarë pasojash vuajnë amvisat e vërteta nëse marrin një BDI? Epo, Shannon Beador nga Real Housewives of Orange County është këtu për t’ju thënë, jo shumë! Në shtator, Shannon kishte pak pluhur me një shkurre dhe derën e përparme të dikujt ndërsa ngiste në gjendje të dehur. Fatmirësisht ajo është mirë, por ajo mori disa plagë në fytyrë dhe një krah të thyer.

Ajo duhet të shkojë në gjykatë më 30 tetor dhe të përgjigjet për vendimet e saj budallaqe, dhe përpara se ndonjë gjykatës ta dënojë atë me klasa alkooli, Shannon mori përsipër të marrë këshillim ambulator. Shan do të vazhdojë të bëjë turne me Tres Amigas dhe ajo do të filmojë sezonin 18 të RHOC. Dhe nëse mendoni se ajo do të mungonte BravoCon 2023 në Vegas, do të gaboheni. Radari ka detajet.

Shannon po shkon në qytetin e mëkatit

(Foto nga: Virginia Sherwood/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Pavarësisht se u arrestua me një kundërvajtje të BDI-së, Shannon nuk i mungon BravoCon në Las Vegas. Një burim ndau se Shann “kërkohet” të jetë atje sepse ajo është një shtëpiake. Natyrisht, kjo është shumë më e rëndësishme se udhëtimi i saj shërues.

Por përpara BravoCon, gjykatë! Para se të nisej për te dritat e ndritshme të stripit të Vegasit, ajo do të gjykohet për BDI-në e saj. Duket si një javë mjaft e ngarkuar. Tani këtu është kapja. Shannon ka qenë kryesisht në kontroll të narrativës së saj që nga arrestimi. Në një farë mënyre fotografia nuk u publikua dhe ajo ka folur shumë përmes avokatit të saj.

Ndërsa Shannon publikoi një video në mediat sociale duke shpjeguar se ajo po e mban veten “përgjegjëse” për veprimet e saj, fansat në BravoCon mund të dëshirojnë ta mbajnë atë gjithashtu përgjegjëse. Deri më tani ajo ka qenë në gjendje të shmangë publikun e gjerë dhe yjet e saj, por kjo do të përfundojë në Las Vegas.

Në këtë kohë, supozohet se Archie Beador do të pushojë në shtëpi, ndërsa nëna e tij merret me biznesin e punës.