Shannon Beador

Klea

Shannon Beador beson se John Janssen po luan Alexis Bellino për një budalla

Shannon Beador beson se John Janssen po luan Alexis Bellino për një budalla

Shannon Beador ka ngritur dyshime për qëllimet e John Janssen me lidhjen e tij të re, duke sugjeruar se ai mund të përfitojë nga Alexis Bellino.

Alexis Bellino

Në një diskutim të sinqertë, Shannon Beador shfaqet e patrazuar nga ish i dashuri i saj e John Janssen lëvizje e shpejtë drejt martesës me të Amvise të vërteta të Orange County bashkë-yll Alexis Bellino.

“Ky është John Janssen,” Shannon i tha E! Lajme. “Në dy javë, ai tha se unë isha personi i tij dhe e ardhmja e tij, kështu që ata po ndjekin kursin e John Janssen. Nuk mora unazë, por mendova menjëherë se do ta kaloja pjesën tjetër të jetës me Gjonin. Ai lëviz shumë shpejt.”

Alexis Bellino

Pavarësisht marrëdhënies së tyre të mëparshme, Shannon, i cili u nda nga biznesmeni në vitin 2022 pas tre vitesh së bashku, shfaqet indiferent ndaj fejesës së shpejtë të Janssen. “Mirë për ta, ji e lumtur,” vuri në dukje ajo, duke sugjeruar se mund të ketë motive të fshehta në lojë. “Nga vështrimi i jashtëm, më duket se ka motive të fshehta nga të dyja palët që ata të jenë në një lidhje, kështu që do të shohim. Unë jam mirënjohës që Gjoni nuk është në jetën time, sepse ne kishim një marrëdhënie shumë toksike. Unë jam mirënjohës.”

Alexis Bellino

Dinamika ndërmjet Shannon dhe Aleksis pritet të shtojë një shtresë intrigash në sezonin e ardhshëm të 18-të të RHOC, veçanërisht duke pasur parasysh lidhjen e tyre të përbashkët me Janssen. Reagimi i Shannon për kthimin e Alexis në shfaqje pas një dekade ishte i ngjyrosur me mosbesimin: “Vërtet? Vërtet?” ajo tallte. “Ajo nuk ka qenë në shfaqje për 10 vjet. Por, po, ajo po takohet me John Janssen tani, kështu që le ta kthejmë atë.”

Shannon Beador

Duke e komplikuar më tej marrëdhënien e tyre, Aleksis dhe ish-burrit të saj Jim Bellino të paditur më parë Shannon për shpifje në 2018, një betejë ligjore që Shannon e fitoi në 2020. “Ajo filloi një proces gjyqësor me ish-bashkëshortin e saj dhe unë humba shumë para.” Shannon deklaroi, duke pohuar qëndrimin e saj për të mos ndjekur miqësinë me Aleksis. “Pra, le të hedhim jashtë ekuacionit John Janssen. Unë nuk do të isha mik me të.”

Alexis Bellino

Pavarësisht potencialit për tension, Shannon pohoi se ajo u soll përzemërsisht gjatë xhirimeve. “Mund të them me besim se nuk mendoj se kam qenë aspak i sjellshëm me të, kështu që mund ta mbaj kokën lart. Nuk e di nëse ajo mundet.” Anasjelltas, Aleksis pritej një sezon shkëmbor me Shannon, duke pranuar, “Ne fillojmë me gurë; nuk bëhet kurrë më mirë pas kësaj.”

Alexis Bellino dhe Shannon Beador

Sfondi i këtyre dramave personale është një sezon i mbushur me histori dhe marrëdhënie të tjera dinamike. Shannon ajo po e kalon jetën si një fole e zbrazët dhe po merret me pasojat e një incidenti të BDI-së, duke u përpjekur të ndreqë miqësitë e saj të prishura dhe të qëndrojë larg polemikave. Ndërkohë, Tamra Judge po fokusohet në ndërtimin e lidhjeve më të forta dhe adresimin e marrëdhënieve të saj të tensionuara me Shannonsi dhe marrja me vendimet për familjen dhe strehimin.

Alexis Bellino

Anëtarët e tjerë të kastit si Emily Simpson, Jennifer Pedranti, Gina Kirschenheiter, Heather Dubrowdhe e sapoardhura Katie Ginella janë gjithashtu të përfshirë në transformimet dhe mosmarrëveshjet e tyre personale, duke e bërë sezonin e ardhshëm një rrjet kompleks dramash dhe aleancash ndërpersonale.

Cast RHOC

Me rikthimin e fytyrave të vjetra dhe prezantimin e të rejave, RHOC Sezoni 18 është gati të japë një përzierje intensive konflikti, pajtimi dhe rritjeje personale, të gjitha të vendosura në sfondin magjepsës të Orange County.