Shannon Beador akuzohet zyrtarisht për BDI, Arrestimet me goditje dhe vrapim: 3x kufiri ligjor

Klea

Shannon Beador akuzohet zyrtarisht për BDI, Arrestimet me goditje dhe vrapim: 3x kufiri ligjor

Ylli i Real Housewives of Orange County Shannon Beador ishte një, dy herë, tre herë mbi kufirin ligjor. Dhe miq, kjo nuk është me të vërtetë për të qeshur – në fakt është një tregues i një çështjeje shumë serioze.

Ndërsa disa po thonë “Ne të gjithë bëjmë gabime” dhe përpiqen të largojnë peshën e situatës së Shannon-it, duket se kjo grua ka nevojë për më shumë sesa këshillim ambulator për problemin e saj të pijes. Pasi u arrestua për një BDI të goditur në shtator, Shannon më në fund po akuzohet. TMZ ka lugën.

Shannon ishte një amiga e tretur

(Foto nga: Casey Durkin/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Kjo nuk ishte rastësisht e çuditshme ose e zhurmshme. Pasi Shannon vrapoi në shtëpinë e dikujt dhe parkoi makinën e saj në mes të rrugës, ajo shpërtheu një 0,24% pas rrënimit. FYI, është e paligjshme të drejtosh makinën nëse ke një BAC (përmbajtje alkooli në gjak) prej: 0,08% ose më të lartë.

Shannon është në gjykatë SOT. Ajo do të përgjigjet për dy akuzat për kundërvajtje për largimin nga vendi i aksidentit dhe drejtimin e mjetit në gjendje të dehur. Jo vetëm që Shannon e lëndoi veten në aksident, por ajo po ngiste edhe me qenin e saj të dashur Archie. Fatmirësisht Archie nuk u plagos, por Shannon u hetua nga kontrolli i kafshëve.

Ndërsa akuzat e saj janë vetëm kundërvajtje, Shannon përballet me një vit burg. Të gjithë e dimë se ka një shans më të mirë që Gretchen Rossi të postojë një foto të saj të pafiltruar sesa Shannon të bëjë çdo kohë pas hekurave. Kjo tha, Shannon thotë ajo po e merr seriozisht këtë çështje, por njerëzit po kruan kokën.

Rrota deri në BravoCon…

Shannon është në këshillim, i cili ndoshta do të ishte urdhëruar nga gjykatat gjithsesi. Ajo pretendon se do të marrë përgjegjësi për veprimet e saj dhe hapi i saj i parë me sa duket është kthimi në datat e turneut të saj në Tres Amigas. Menjëherë pas gjykatës, ajo është drejtuar në Las Vegas dhe BravoCon me gjithë lavdinë e saj.

Sipas avokatit të Shann-it, ajo “është e përgatitur të pranojë përgjegjësinë e plotë për veprimet e saj” dhe tashmë ka deklaruar se do të paguajë për dëmin e pronës pronarit të shtëpisë në të cilën u përplas.

Duket se Shannon nuk do të shohë asnjë pasojë nga shefat e saj Bravo, pavarësisht se ishte mjaft i dehur sa të vinte një elefant në gjumë dhe të vinte veten dhe të tjerët në rrezik. Në këtë kohë, ajo është vendosur të fillojë xhirimet e sezonit 18 të RHOC pa hezitim.