Sfida Alum Nelson Thomas Arrestohet për DWI

Klea

Sfida Alum Nelson Thomas Arrestohet për DWI

Keni nevojë për një shembull tjetër se pse nuk duhet të vozitni kurrë në gjendje të dehur? Epo, le t’i hedhim një sy Sfida yll Nelson Thomas. Në fillim të këtij viti, ai u përfshi në një aksident automobilistik gati fatal.

Gjashtë muaj më vonë, Nelson është ende duke u rikuperuar nga lëndimet. Ai u arrestua gjithashtu për drejtimin e mjetit në gjendje të dehur, sipas Page Six. U desh vetëm gjysmë viti.

I shkatërruar nga raporti i toksikologjisë

Në mars të vitit 2023, Nelson po ngiste i dehur në Austin, Teksas, kur humbi kontrollin e Audi A4 të tij me shkëlqim dhe e përplasi atë drejt e në një urë. Ai jo vetëm që ka mbytur makinën e tij, por ka shpërthyer edhe në flakë me të bllokuar brenda. Kalimtarët e shpëtuan dhe ai pranoi se kishte pirë kokteje “2-3”. Ata dy ose tre kokteje duhet të kenë qenë të mrekullueshëm, sepse oficerët që iu përgjigjën skenës thanë se i vinte era pije alkoolike dhe kishte sytë klasikë të shkëlqyeshëm.

Nelson dështoi në një test të maturisë në terren, kështu që policët e arrestuan atë ndërsa ishte ende në spital. Megjithatë, ata e liruan nga paraburgimi i tyre kur kuptuan se do të duhej shumë kohë që ai të shërohej nga plagët e marra. Në atë moment, Nelson ndoshta mendoi se nuk ishte i gatshëm për krimin e tij të dehur. Por, oficerët nuk mbaruan me hetimin e tyre.

Sipas raporteve, policët morën një urdhër kërkimi nga spitali në mënyrë që të merrnin detaje se sa kishte pirë Nelson atë natë. Pas shqyrtimit të rezultateve të toksikologjisë, ata mësuan se Nelson ishte më shumë se dyfishi i kufirit ligjor me një përmbajtje alkooli në gjak prej 0.178 për qind. Kjo është ndoshta pak më shumë se vetëm dy deri në tre pije.

Falë raportit toksikologjik, Nelson u arrestua përsëri dhe u akuzua për një kundërvajtje DWI. Ai pagoi një garanci prej 5,000 dollarësh dhe ka një datë gjyqi të caktuar për në 16 nëntor. Ndërkohë, ai ka dokumentuar procesin e tij të vazhdueshëm të rimëkëmbjes në Instagram.