Sezoni i Sfidës 40: Bananet dhe CT midis të kthyerve

Klea

Sezoni i Sfidës 40: Bananet dhe CT midis të kthyerve

Është sërish ajo kohë e vitit! MTV sapo njoftoi Sfida Sezoni i 40-të, dhe ata po i tërheqin të gjitha ndalesat për sezonin historik. Sigurisht, ka të dyshuar të zakonshëm si p.sh Johnny Bananas dhe CT Tamburello. Natyrisht, ata kurrë nuk e refuzojnë thirrjen. Por, ka edhe konkurrentë nga e gjithë ecuria 39 sezonale e spektaklit.

Garuesit do të ndahen në “epoka” të ndryshme. Kjo fjalë nuk është vetëm për Taylor Swift. Kjo është një betejë e epokave! Ekipet do të garojnë për një çmim të madh prej 1 milion dollarësh. Pra, nëse nuk e keni parë The Challenge për një kohë, ne mendojmë se ky mund të jetë ai që duhet parë. Ka fjalë për fjalë pak nga gjithçka.

Era 1 (Sezoni 1 – 10)

Ky është ekipi i shkollës së vjetër që nga ditët e para të shfaqjes, dhe (pothuajse) të gjithë kanë fitore nën rripin e tyre. Ata kanë CT, i cili është i freskët nga fitorja e tij në The Traitors. Plus, ka të gjitha fytyrat klasike nga kjo shfaqje, si Mark Long dhe Aneesa Ferreira. Nëse jeni plotësisht në të 30-at, me siguri jeni duke u mbështetur për këtë ekip.

 • Tina Barta
 • Katie Cooley
 • Aneesa Ferreira
 • Brad Fiorenza
 • Derrick Kosinski
 • Mark Long
 • Rachel Robinson
 • Chris “CT” Tamburello
 • Darrell Taylor
 • Jodi Weatherton

Era 2 (Sezoni 11 – 20)

Bananas përfaqëson Era 2 të The Challenge, kur shfaqja quhej ende Real World/Road Rules Challenge. Atij do t’i bashkohen kampionë të tjerë si Cara Maria Sorbello dhe Laurel Stucky. E dëgjuat këtu së pari, ky ekip do të jetë një forcë për t’u llogaritur.

 • Derek Chavez
 • Nehemiah Klark
 • Johnny Bananas
 • KellyAnne Judd
 • Ryan Kehoe
 • Aviv Melmed
 • Brandon Nelson
 • Emily Schromm
 • Cara Maria Sorbello
 • Laurel Stucky

Era 3 (Sezoni 21 – 30)

Krahasuar me skuadrat e tjera, Era 3 nuk ka aq shumë kampionë, por konkurrentët që kanë janë lojtarë të rëndë. Ju keni njerëz si Leroy Garrett, i cili ka konkurruar 13 herë, dhe Jonna Mannion, e cila kohët e fundit fitoi sezone të njëpasnjëshme të The Challenge: All Stars. Ata mund të bëjnë një luftë.

 • Tori Deal
 • Amanda Garcia
 • Leroy Garrett
 • Jonna Mannion
 • Nia Moore
 • Tony Raines
 • Averey Tressler
 • Devin Walker
 • Cory Wharton
 • Jordan Wiseley

Era 4 (Sezoni 31 – 39)

E fundit, dhe ndoshta më e pakta është Era 4 e Sfidës. Ky grup ka të gjithë sfiduesit e epokës moderne, me përvojën e tyre minimale dhe sasinë më të vogël të fitoreve. Kampionët e vetëm në këtë ekip janë Kaycee Clark dhe Jenny West, por ka edhe njerëz nga shfaqjet jo-MTV në këtë grup. Krahasuar me skuadrat e tjera, kjo duket si mish i freskët, por ndoshta do të na dëshmojnë se kemi gabuar.

 • Paulie Calafiore
 • Theo Campbell
 • Kaycee Clark
 • Michele Fitzgerald
 • Horacio Gutiérrez Jr
 • Olivia Kaiser
 • Josh Martinez
 • Nurys Mateo
 • Jenny West
 • Kyland Young

The Challenge 40: Battle of the Eras shfaqet premierë të mërkurën, 14 gusht në orën 20:00 në MTV.