Sezoni i 11-të i Poshtë Deck: Jill Zarin e quajtur "E ftuara më e Vështirë".

Klea

Sezoni i 11-të i Poshtë Deck: Jill Zarin e quajtur “E ftuara më e Vështirë”.

Poshtë kuvertës Sezoni 11 është pothuajse këtu, dhe Jill Zarin është gati t’i bashkohet kastit! Duke lënë mënjanë prezantimet mashtruese, Below Deck ka një histori të sjelljes së Bravolebrities për të qenë mysafirë çarter.

Më shpesh sesa jo, nëse një yll Bravo nga një ekskluzivitet tjetër shfaqet në Below Deck, është një shtëpiake. Në përgjithësi, është një mënyrë e sigurt për të tërhequr shikuesit në një sezon të Below Deck, duke zbatuar gjithashtu promovim të përbashkët për rrjetin.

Për shembull, kapiteni Kerry Titheradge tashmë ka kryqëzuar rrugët me një amvise që është kthyer në “Blow Deck Adventure”. Tani, duke ardhur për Sezonin 11 të Below Deck, ai është gati të takojë një alum Real Housewives të Nju Jorkut.

Fraser e quan Jill Zarin një mysafire kërkuese të Poshtë Deck

Në një intervistë me Entertainment Tonight, Captain Kerry dhe Fraser Olender ngacmuan sezonin e ardhshëm 11. Kur diskutuan të ftuarit e shfaqur në trailer, Kapiteni Kerry tha: “Ajo që keni parë janë më i butë të ftuarit që kemi pasur. Kur pashë trailerin, më tha: “Hajde, burrë!” Shumë më tepër për të ardhur.”

Në mesin e të ftuarve që nuk ishin dhe aq të zbutur ishte, sigurisht, Jill Zarin, të cilën Fraser e cilësoi si mysafirin “më të vështirë” të sezonit me kërkesa të pandërprera. Thuajse duket shumë e paqartë që një yll i Housewives do të ishte kërkues dhe i drejtë, megjithatë, ja ku jemi.

Duke diskutuar për trailerin dhe xhirimet e mëtejshme, Fraser tha: “Ka kaq shumë dramë. Më kujtohet se e filmova në fushë dhe mendova, ‘Sigurisht, ne kemi mjaftueshëm tani për të përfunduar këtë sezon dhe për të marrë një prodhim në të’, por jo, thjesht vazhdoi.

Pavarësisht çdo vështirësie, kapiteni Kerry ishte i bindur se tifozët do ta pëlqenin sezonin. Siç shpjegoi ai, “Unë erdha në St. David, jahti më i madh në historinë e Below Deck, kapiteni i tretë i një ekskluziviteti për të drejtuar varkën, me një merak të mrekullueshëm dhe ne sapo e tundëm atë.”

Sezoni 11 i Below Deck jep premierë sonte, të hënën, 5 shkurt, në orën 21:00 në Bravo.