Sezoni 9 i Shtëpisë Verore: A dëshiron Carl Radke të kthehet?

Klea

Sezoni 9 i Shtëpisë Verore: A dëshiron Carl Radke të kthehet?

Çfarë do të a Shtëpi verore cast a ishte e ndarë? A duhet të detyrohet një ish-çift të ndërveprojë me kamerat pavarësisht asaj që ndodhi mes tyre? Dhe si do të ishte atmosfera për ato festa famëkeqe në shtëpi?

Ariana Madix mund të ketë hyrë në këtë territor sipas Vanderpump Rules, por me rinovimin e Summer House për sezonin 9, kjo mund të jetë një temë me interes për Lindsay Hubbard dhe Karl Radke.

Carl ngacmon “gjëra interesante që po ndodhin” në jetën e tij

Me konfirmimin e rikthimit të Summer House, punonjësi i Loverboy foli ekskluzivisht për Decider nëse do të zgjidhte të kthehej.

Bravolebrity po i mban “gishtat e kryqëzuar” që drejtuesit e kanalit do ta ftojnë atë të kthehet. Por në fund të fundit, Carl ka “shumë konsideratë”.

Duke iu referuar dekadës që Carl dhe ekipi i Summer House kanë qenë në TV realitet, ai mendon se mund të ketë një zgjidhje.

“Kemi kaluar kaq shumë së bashku, do të doja të mendoja se mund të gjejmë një mënyrë për të bërë diçka të ndodhë,” tha Carl. “Unë mendoj se ne të gjithë kemi gjëra interesante që ndodhin në jetën tonë.”

“Personalisht, unë jam beqar”, shtoi ai. “Unë nuk jam ende 40 vjeç – jam ende në të 30-at. Ndjehem sikur po bëhem më i sigurt në lëkurën time pa ndeja të vështira, por gjithsesi jam social dhe argëtues.”

Pra, shumë për Carl për të ndarë me publikun ende. Por si do ta menaxhonin logjistikën e largimit të ish të fejuarës së tij në shtëpinë e Hamptons? Epo, aktualisht nuk ka përgjigje.

“Do të doja ta bëja përsëri nëse do të kishte kuptim,” tha ai. “Une i dua miqte e mi. Une nuk e di. Mendoj se ka ende shumë për të marrë parasysh. Por disa prej tyre janë jashtë kontrollit tim.”

Kanë qenë “10 verat e fundit- dhe tetë me një aparat fotografik.” Sinqerisht, Carl “nuk mund të shohë një botë ku nuk do ta bëja më”.

Konfirmimi i kthimit të Shtëpisë së Verës është “eksitues” dhe ylli i realitetit televiziv thjesht dëshiron të mbajë “gishtat e kryqëzuar”.

“Unë e di se ka shumë më tepër që shkojnë në gjëra. Thjesht duhet të vazhdojmë të ecim përpara dhe të vazhdojmë të përpiqemi të shtypim jetën,” përfundoi Carl.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.