Sezoni 9 i Poshtë Deck Med: Kush do të pushohet nga puna?

Klea

Sezoni 9 i Poshtë Deck Med: Kush do të pushohet nga puna?

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 9 ka një fillim të vështirë. Ndërsa kapiteni Sandy Yawn dhe i preferuari i fansave, Chief Stew Aesha Scott kanë kryer dorëzim, pjesa tjetër e ekuipazhit nuk ka qenë. Dy kartat e para të sezonit nuk kanë shkuar siç ishte planifikuar dhe kapiteni Sandy ka filluar të ngopet.

Me çdo sezon të Below Deck, ekziston gjithmonë mundësia e pakëndshme për t’u shkarkuar. Deri më tani në Sezonin 9 të Below Deck Med, anëtarë të shumtë të ekuipazhit e kanë hedhur topin disa herë. Kjo i vë ata në rrezik të rrëshqitjes së frikshme rozë, ndërsa ne nuk e dimë me siguri nëse dikush do të marrë sëpatën këtë sezon, këta tre anëtarë të ekuipazhit janë aktualisht në rrezik.

Bri Muller

Bri Muller është zierja e tretë e këtij sezoni, dhe për fat të keq, ajo është me dhimbje të gjelbër. Pavarësisht se pretendon se ajo ka punuar më parë në varka, Bri është dukshëm e papërvojë.

Gjatë statutit të parë, Bri luftoi me disa nga detyrat më të thjeshta të caktuara për Stews. Sfida e parë e Bri ishte në dhomën e lavanderisë, ku ajo u përpoq të punonte vaporin. Përfundimisht, Aesha duhej të hynte dhe të merrte përsipër, gjë që nuk i dukej mirë për Bri. Sikur kjo të mos ishte mjaft e keqe, disa veshje të të ftuarve përfunduan duke humbur rrugës.

Bri e kishte të vështirë edhe me kabinat, që është një tjetër punë e rëndësishme e ekipit të brendshëm. Kabinat e Bri dukeshin të çrregullta dhe joprofesionale, gjë që reflektohet dobët në të gjithë ekuipazhin. Nëse Bri nuk përmirësohet së shpejti, ka një shans që kapiteni Sandy mund të vendosë ta pushojë atë. Ekipi i brendshëm ka nevojë për të gjithë anëtarët e tij për të bërë më të mirën e tyre, dhe në këtë pikë, Bri ka filluar të bëhet peshë e vdekur.

Shef Johnathan Shillingford

A është shef Jono i sigurt nga shkarkimi në Sezonin 9 të Below Deck Med?

Shefi Johnathan “Jono” Shillingford ka pasur një fillim jashtëzakonisht të vështirë të sezonit 9, gjë që mund ta çojë atë në shkarkimin e tij.

Gjatë charter-it të parë, Jono nuk i shpërtheu mysafirët me ushqimin e tij. Për më tepër, ai u fut në një situatë ngjitëse kur Stew 2 Elena Dubaich u përpoq ta zgjonte atë për të bërë ushqim për të ftuarit. Jono nuk pranoi dhe kapiteni Sandy u ngjit menjëherë me të. Megjithatë, shumë të tjerë mendonin se Jono duhej të ishte ngritur për të bërë ushqim dhe menduan se ai kishte gabuar.

Karta e dytë ka qenë edhe më e keqe për Jonon deri tani. Çdo vakt që Jono ka dërguar ka zhgënjyer të ftuarit, duke filluar me taco-të e detit. Të ftuarit i panë ato shumë pikante dhe nuk u mahnitën. Menjëherë pas kësaj, pula e bërë për darkë Jono, gjithashtu, nuk pati me të ftuarit. Ata mendonin se kishte shumë rozmarinë dhe në fund ajo nuk i kënaqte paletat e tyre.

“qershia mbi tortë” për ironi përfundoi të ishte pandispanja me çokollatë që Jono u rrah për ëmbëlsirë. Të ftuarit ishin të pakënaqur me mungesën e aromës së çokollatës, si dhe me sherbetin e mjedrës që ai servirte anash. Të nesërmen në mëngjes, Jono i zhgënjeu sërish të ftuarit kur u servirën vezë të ftohta. Hajde Jono, kur të ftuarit paguajnë kaq shumë për një charter, ata presin më të mirën nga më të mirat!

Në fund të episodit të tretë, kapiteni Sandy mëson për fatkeqësitë në kuzhinë të Jonos dhe e thërret atë në urë. Ndërsa episodi u mbyll në një shkëmb, duket se shkarkimi i Jonos mund të jetë i pashmangshëm.

Iain Maclean

A do të shpëtohet bosun Iain Maclean nga sëpata në Sezonin 9 të Below Deck Med?

Iain Maclean është Bosun këtë sezon, por një gabim i madh mund t’i kushtojë atij pozicionin e tij. Gjatë kartës së dytë, një nga të ftuarit vendosi që ata donin të dilnin me paddle boarding. Deckhand Nathan Gallager e shoqëroi atë për ekskursionin, i cili përfundoi duke shkuar në jug. Natani dhe i ftuari përfunduan shumë larg varkës dhe u desh të merreshin dhe ktheheshin nga një tjetër.

Kapiteni Sandy u tërbua kur mësoi se çfarë ndodhi, dhe me të drejtë. Siguria është përparësia e parë e çdo kapiteni dhe ajo që ndodhi nën mbikëqyrjen e Iain e vuri në rrezik Nathanin dhe mysafirin. Asnjëri prej tyre nuk kishte veshur jelek shpëtimi, gjë që Sandy theksoi se i rrezikonte të dy të mbytej. Iain duhet të sigurohej që masat e sigurisë të ishin vendosur, gjë që ai dështoi. Si Bosun, kjo është një pamje shumë e keqe për të.

Transmeto Below Deck Med sezonin 9 në Peacock.