Sezoni 9 i Mesdheut poshtë Deck: Kush është Bosun Iain Maclean?

Klea

Sezoni 9 i Mesdheut poshtë Deck: Kush është Bosun Iain Maclean?

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 filloi me një Bosun të dokumentuar dobët. Fatmirësisht, Sezoni 9 do të nisë me një ekip tjetër të emëruar Iain Maclean, dhe ndryshe nga paraardhësi i tij, episodi i tij i parë nuk do të jetë i fundit. Në Iain, ai është i ri në BDM, por jo në industrinë e jahteve, që është një bonus i madh për këtë seri. Për sa i përket pamjes së tij, nëse i vështroni sytë, ai mund të kalojë lehtësisht për Will Forte ose Hound nga Game of Thrones.

Kjo ka rëndësi zero. Por është ende argëtuese të theksohet.

Duke lënë mënjanë përvojat dhe paraqitjet, skuadra e kuvertës së Iain do të ketë nevojë për një lider solid. Si kreu i këtij departamenti, çdo lëvizje e vetme e gabuar e bërë tani do të bjerë mbi supet e Iain. Duke pasur parasysh rezymenë e tij, ai duhet të jetë shumë mirë. Megjithatë, flamujt e kuq tashmë po valëviten, duke treguar se koha e Iain në bord mund të jetë e ngarkuar me probleme.

Pyetja tani është, a do të ngrihet Iain për të përballuar sfidat e tij, apo do të zbresë poshtë, duke u përplasur në ujërat e rrëmujshme poshtë kuvertës së tij? Gjithashtu, çfarë dimë ne për Bosun-in më të ri të Below Deck Med? Për këtë, unë kam mbledhur disa fakte dhe kudo që më mungon çaji, Sezoni 9 me siguri do të trajtojë në emrin tim.

Përvoja e punës së Iain

Sipas biografisë së tij Bravo, Iain vjen në bord me pesë vjet përvojë në jaht. Dy nga duart e tij do të kenë tre vjet nën rripin e tyre, ndërsa shoku i tij i tretë i skuadrës ka vetëm dy. Prandaj, Iain është padyshim anëtari më me përvojë i ekuipazhit në ekipin e tij, megjithëse nuk është ende e qartë se sa të forta do të jenë aftësitë e tij drejtuese.

Ajo që është e qartë megjithatë është ajo që tha Iain për veten e tij. Në plotësimin e versionit të Bravo të një fletë faktesh, e cila është disi e ngjashme me një fletë preference, Iain vuri në dukje se ai është nga Cape Town, Afrika e Jugut. I lindur më 21 mars, ky Dashi është gati për të punuar dhe uau. Dua të them, ejani, shikoni bravat e tij të gjata të festës, të cilat ai shpresojmë t'i sigurojë gjatë trajtimit të makinerive të rënda në bord.

Ne kemi pasur tashmë një kokë të prerë në këtë ekskluzivitet. Më mirë të mos shtoni një tjetër.

Sa i përket përshtypjeve të tij të para për hapësirën e tij më të re të punës, Iain ka disa mendime për jahtin ole motorik Mustique. Në thelb, ai mendon se ajo “Ka nevojë për një mirëmbajtje të mirë, por [that it’s] një anije e fortë me përmasa të mira me kocka të forta.” Duket sikur po më përshkruan edhe mua.

Në kohën e kaluar duke fshirë kuvertën mbi ujërat ndërkombëtare, vendet e preferuara të Iain për të punuar janë “Ponza dhe Palmarola, Itali”. Në këtë industri në tërësi, ai gjithashtu deklaron se puna e tij “i habit shumicën e njerëzve që nuk janë në industri”. Unë e besoj këtë, sepse sa herë që shikoj dhe shoh se sa shumë duhet të bëjnë këto jahte çdo ditë, jam gjithmonë i shokuar. Megjithatë, unë kurrë nuk do të rrotulloj sytë çdo herë që një anëtar i ekuipazhit është i lodhur ose duke lëvizur ngadalë.

Është e drejta ime.

Fakte zbavitëse nga fleta e preferencave të Iain

Kur nuk është duke punuar në një jaht, Iain i pëlqen “të shkojë në palestër, të ecë, të ecë në këmbë, të bëjë sërf, të dështojë, të bëjë festivale muzikore, të shoqërohet me miqtë dhe familjen dhe të shkojë në plazh”. Ngrini dorën tani nëse do t'ju duhej të kërkoni në Google dy nga mënyrat e preferuara të të qenit Iain. *Ngre dorën këtu.

Megjithatë, ai tingëllon mjaft mirë. Dhe në aktivitete. Ai është gjithashtu në “të qenit miqësor dhe pozitiv gjatë gjithë kohës”. Për këtë, jam i lumtur, sepse udhëheqja toksike mund të hajë gotë.

Kjo është pika ku unë do të shpenzoja kohë çdo gjë që është postuar në internet. Por Iain nuk do që unë të kem gjëra të bukura. Në vend të kësaj, ai ka mbyllur faqen e tij në Instagram. Për shkak të kësaj, nuk mund t'ju them asgjë tjetër që i pëlqen Iain-it, përveç ndoshta privatësisë së tij.

Megjithatë, unë mund të shoh biografinë e tij të shkurtër IG, e cila lexon “Vetëm bëhu Lekker”. Më duhej ta shikoja edhe këtë fjalë. Do të thotë të jesh i këndshëm ose të jesh i shijshëm. Unë do t'ju lë të vendosni për këtë.

Çfarë ngacmon vështrimi i fshehtë për Iain

Nëse do të largohemi vetëm nga vështrimi i fshehtë, atëherë është e sigurt të thuhet se Iain mund t'i ketë duart plot këtë sezon. Në fillim, gjithçka duket mjaft mirë. Kamera tregon Iain duke ecur me qetësi drejt jahtit. Më pas e shohim duke kërcyer në korridor, e ndjekur nga një moment i shpejtë ngritjeje peshash në kuvertë.

Ai madje është parë duke buzëqeshur madhështor ndërsa është gjunjëzuar pas një shkurre, duke filmuar propozimin e kapitenit Sandy Yawn për Leah Shafer. Tingëllon mirë, apo jo? Jo. Fatkeqësisht për Iain-in, klipet vazhdojnë, dhe nga këtu është e gjitha tatëpjetë.

Herën tjetër që Iain shfaqet, ai është ulur në kuvertë, duke punuar në një linjë. Ndërsa ai po u jep urdhra shefave të tij, ata duket se po ndjekin urdhrat e tij. Megjithatë, Nathan Gallager më pas shfaqet në një rrëfim menjëherë pas. Në të, zhgënjimet e tij me shefin e tij janë të qarta.

“Mikromenaxhimi, është shumë i bezdisshëm,” thekson Nathan. Më pas, Iain kthehet në ekran, duke i folur me telekomandën e tij kapitenit Sandy. “Nuk ka asnjë varkë në anën tonë të portit,” thotë ai. Qartë i mërzitur, kapiteni Sandy argumenton që ai “të shikojë përpara se të flasësh. Më jep lejen.”

Krahët e Ian-it ngjiten këtu në një mënyrë pyetëse. Disa rrahje më vonë, spiranca bie plotësisht, me sa duket duke rënë tërësisht në oqean, jo më e lidhur me jahtin. “Është fatkeqësi e tmerrshme,” lavdëron zëri i Nathan-it, pikërisht kur kulmi i fshehtë i afrohet fundit.

Uh oh, Iain. Megjithatë, është e vështirë të thuhet se kush është problemi kryesor këtu. Prandaj, gjithçka që mund të bëjmë tani është të presim dhe të shohim se çfarë ndodh pasi sezoni 9 i Below Deck Med të fillojë të transmetohet në Bravo.