Sezoni 4 i 'RHOSLC' shënoi vlerësime të suksesshme me 2 milion shikues … Faleminderit Monica Garcia!

Klea

Sezoni 4 i ‘RHOSLC’ shënoi vlerësime të suksesshme me 2 milion shikues … Faleminderit Monica Garcia!

Sezoni 4 i ‘RHOSLC’ shënoi vlerësime të suksesshme me 2 milion shikues … Faleminderit Monica Garcia!

Finalja e Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 përfundoi me një dramë të jashtëzakonshme, duke tërhequr 2 milionë shikues në të gjitha platformat brenda një harku treditor.

Ky moment historik i shikueshmërisë e bën atë episodin më të ndjekur të serialit që nga episodi i tij inaugurues më 11 nëntor 2020, siç raportohet nga Variety.

Monica Garcia

Nga 2 milionë shikues që u akorduan për finalen, 1.1 milionë i përkisnin demografisë vendimtare 18-49. Kjo rritje e shikueshmërisë çoi në nivele më të larta të shikimit linear të sezonit si për shikuesit demografikë 18-49, ashtu edhe për shikuesit total, së bashku me arritjen e niveleve më të larta të serive në shikimin e “Pallua”, duke përjashtuar origjinalet “Peacock-First”.

Monica Garcia

Sezoni i katërt përgjithësisht i nënshtruar i Amvisat e vërteta të Solt Lake City u përmbyll me një finale dramatike gjatë udhëtimit të amvisave në Bermuda. Në një kthesë të habitshme, Heather Gay i zbuloi grupit se anëtari më i ri, Monica Garciaishte truri prapa një llogarie në media sociale të përqendruar te Shtëpiake, Realiteti Von Tease. Kjo llogari thuhet se ka nisur sulme ndaj disa anëtarëve të rrethit të tyre, duke përhapur thashetheme të ndryshme për ta dhe një ish-anëtar, Jen Shah.

Heather Gay

Edhe pse nuk është një krahasim i drejtpërdrejtë, vlerësimet për finalen e sezonit të katërt të Amvisat e vërteta të Solt Lake City janë pak më poshtë atyre të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Përfundimi i ribashkimit të sezonit 13. Finalja e ribashkimit të Nju Xhersit mblodhi mesatarisht 3 milionë shikues gjithsej dhe 1.5 milionë shikues në demografinë kryesore, të matur gjatë një jave shikimi të vonuar dhe në shumë platforma.

Monica Garcia

Gjatë pjesës 1 të ribashkimit të sezonit 4, Heather Gay rrëfeu se kishte shqetësime të vërteta për suksesin e sezonit pasues e Jen Shahut dalje. Xheni njohur edhe si i burgosuri #37357-509, është aktualisht vuajtja e kohës për mashtrim në burgun federal. Në serialin e realitetit Bravo, Xhen ishte e njohur për sjelljen e saj të çrregullt dhe aftësinë për të trazuar tenxheren. Përfshirja e saj në dramë ishte një faktor i rëndësishëm në magjepsjen e shikuesve, të cilët vazhdimisht ndiheshin për të parë kaosin që po shpalosej.

“Unë isha i shqetësuar se efekti që kishte Jen, njerëzit do të dëshironin atë lloj drame dhe toksiciteti dhe thjesht çmenduri dhe se ata mund të qetësoheshin nëse nuk do ta shihnin atë.” Heather deklaruar gjatë ribashkimit të sezonit 4. “Por, ne jemi të ngazëllyer që të çlirohemi nga e gjithë kjo. Ne jemi të ngazëllyer për një shans për të provuar veten. Dhe tregojmë miqësitë tona pa këtë në përzierje.”

Nëna e Monica Garcia

Suksesi i sezonit, në kundërshtim me Heather’s shqetësimet fillestare, iu besua kryesisht shtimit të e Jen Shahut ish-asistent dhe RHOSLC i sapoardhur, Monica Garcia.

Monica Garcia

Monika e mbushi shfaqjen me dhuntinë e saj të gjallë latine, duke nxitur dinamikën mes shokëve të saj. Fundi i sezonit vënë RHOSLC krejtësisht në qendër të vëmendjes së Hollivudit me zbulimin e bombës që Monika ishte forca pas një llogarie troll në internet. Ky rrëfim, sipas shokëve të saj të aktorit, ishte i angazhuar në bullying kibernetik të kastit. Finalja shpërthyese tërhoqi reagime nga shumë lojtarë të Hollivudit.

Monica Garcia

Sipas NBCUniversal, nëpër platformat lineare, dixhitale dhe transmetimi, sezoni i katërt i shfaqjes ka mbledhur 2.4 milionë shikues gjithsej gjatë një periudhe 11-javore. Nga ky total, 1.4 milion shikues bien brenda demografisë kryesore. Kjo shikueshmëri mbresëlënëse e vendos sezonin e katërt në rrugën e duhur për të qenë sezoni më i ndjekur i shfaqjes deri më tani.

Monica Garcia

Amvisat e vërteta të Solt Lake City reunion Pjesa 2 transmetohet më 16 janar, në orën 20:00 EST, në Bravo.