Sezoni 17 i RHOC ishte një dështim i madh, ja pse

Klea

Sezoni 17 i RHOC ishte një dështim i madh, ja pse

Edhe nëse ndihet si Amvise të vërteta të Orange County Sezoni 17 ka qenë emocionues, në të vërtetë nuk ka qenë, dhe vlerësimet e ulëta janë provë që fansat po mashtrohen nga drama. Kasti i RHOC Sezonit 17 aktualisht përbëhet nga Heather Dubrow, Shannon Beador, Gina Kirschenheiter, Emily Simpson, Jennifer Pedranti, Tamra Judge, Taylor Armstrong dhe momente të Vicki Gunvalson.

Megjithatë, edhe Tres Amigas po dështojnë këtë sezon. Tifozët nuk mund të vënë gishtin mbi atë që po shkon keq, por gjithçka që ata dinë është se nuk u pëlqen dhe OC mund të kërkojë të shkundë disa portokall pas një sezoni tjetër zhgënjyes.

Mentaliteti i keq i vajzës

Jesse Grant/Getty Images

Telefonoi shkollën e mesme dhe drejtori kërkon që grupi i tij i vajzave të liga të kthehet në paraburgim pasi ato kanë ikur nga klasa e tetë. Ky sezon i ka treguar zonjat me pak helm dhe nuk është një pamje e mirë. Tamra ka hyrë brenda e vështirë mbi Jennifer-in dhe marrëdhënien e saj, dhe sinqerisht, është vërtet shumë e pakëndshme të shikosh. Ju do të kishit menduar që Tamra do të kishte mësuar t’i mbante për vete mendimet e saj pas përplasjes mes saj dhe Vickit mbi Brooks Ayers.

Megjithatë, Tamra duhet të jetë një grykëse për ndëshkim, sepse ajo vazhdon të zgjedhë të shtrihet në instruktorin e jogës dhe ta bëjë atë të qajë gjatë çdo episodi. Ew Tamra, bëhu i mirë! Në pjesën më të madhe, duket sikur Tamra po godet kokën pas një muri me tulla, me shumë njerëz që pyesin pse nuk e lë të shkojë nëse shoqja e saj është e lumtur.

Të gjitha gratë janë fajtorë për zgjedhjen e Heather, dhe përsëri, nuk ka qenë argëtuese për të parë. Asnjëherë gjatë gjithë kohës që kam parë Real Housewives of Orange County nuk kam menduar se do të ndjeja ndonjëherë empati me Heather, por aktualisht po. Heather shpesh dukej si pak i zbukuruar. Nëna e katër fëmijëve krenohej me emrin e saj monogram për gjithçka dhe i pëlqente të tregonte stilin e saj të gjallë dhe njohuritë për shampanjën e mirë.

Por askund nuk thotë se të jesh jashtëzakonisht i suksesshëm do të thotë që meriton të të ngacmojnë. Është bërë e qartë se Heather nuk ka një mik të vetëm në grup, gjë që është shumë e pakëndshme.

RHOC-it i mungon një histori e vërtetë

Taylor Armstrong
Charles Sykes/Getty Images

Ndërsa jam ulur këtu duke shkruar, më ka shkuar në mendje se me të vërtetë nuk mund të kujtoj se çfarë dreqin ka ndodhur këtë sezon. Mendoj se kam qenë në një flluskë mohimi, duke pasur parasysh që të gjitha këto episode kanë qenë interesante kur, në retrospektivë, asgjë nuk ka ndodhur në të vërtetë. Deri më tani, i kam parë zonjat të shkojnë në oborrin e shtëpisë duke rrëshqitur dhe rrëshqitur, gjë që sinqerisht dukej e rrezikshme, Shannon disi flet për marrëdhënien e saj të dështuar dhe Vicki bërtet sa herë që është në një skenë.

Vërtet, e vetmja dramë e vërtetë ka qenë marrëdhënia e Jenn-it dhe të gjithë që u shoqëruan me Heather. A është ky një nga ato stinët ku është vërtet një mbushës për një më të mirë që do të vijë? Nuk e di nëse mund të duroj.

Gjithashtu, a po harron dikush tjetër që Taylor është në shfaqje? Sa herë që ajo shfaqet, më duhet të kaloj një sekondë për t’i kujtuar vetes se kush është ajo. Ndërsa Taylor është një person i lehtë për t’u parë, ajo nuk ka arritur fare një performancë të denjë për meme dhe është një festë totale e gojes.

Koha për një OC të re

Nicole Weingart/Getty Images

Sinqerisht, nuk mund të shikoj një javë tjetër kur Shannon tregon Spanx-in e saj, Emily-n duke thirrur zhargonin ligjor majtas e djathtas dhe Vicki duke qarë mbi tekilën e saj. A mund të jetë që RHOC është në të vërtetë në një krizë identiteti? Që nga viti 2006, emisioni ka marrë një kthesë të gabuar diku dhe ka humbur rrugën e tij në zemrat e shikuesve. Ndërsa unë kënaqem me shumicën e grave, diçka thjesht nuk po klikon.

Arrestimi i fundit i Shannon nga BDI, nxjerr në pah disa nga çështjet e jetës reale nëpër të cilat po kalojnë këto gra. Ndërsa askush nuk duhet të shfrytëzohet, do të ishte mirë që gratë të shiheshin si njerëz të vërtetë në vend të zonjave që drekojnë. Pas 16 vitesh të gjata, më në fund mund të jetë koha që gratë e OC të dorëzojnë portokallet e tyre në favor të disa frutave më të pjekur, sepse fansat kanë filluar të thahen.