Sezoni 1 i Aventurës Poshtë Deck: Fituesit dhe Humbësit

Klea

Sezoni 1 i Aventurës Poshtë Deck: Fituesit dhe Humbësit

Aventurë poshtë kuvertës është spin-off më i ri i Below Deck i përgatitur nga Bravo, megjithëse Sezoni 1 mori komente të ndryshme nga fansat. Kerry Titheradge iu bashkua sezonit duke u bërë kapiteni i parë i spin-off-it, ndërsa Faye Clarke mori rolin e Shefit Stew. Jessica Condy iu bashkua kastit si shef i kuzhinës dhe Lewis Lupton shërbeu si Bosun i sezonit.

Oriana Schneps dhe Kasie Faddah iu bashkuan Faye si Junior Stews, ndërsa Nathan Morley, Kyle Dickard, Seth Jacobson dhe Michael Gilman shërbyen si Deckhands. Ekuipazhi i sapokrijuar u ngjit në bordin e Mercury dhe u nis përgjatë fjordeve të Norvegjisë.

Below Deck Adventure ndryshon nga spin-off-et e mëparshme, pasi përfshin aktivitete veçanërisht emocionuese në të cilat mund të angazhohen të ftuarit, të tilla si ngjitja në shkëmb dhe lundrimi me vela. Dy anëtarë të ekuipazhit nga Sezoni 1 përfunduan si fitues, megjithëse dy të tjerë për fat të keq dolën nga sezoni si humbës.

Kapiteni Kerry Titheradge – Fitues

Kapiteni Kerry ishte një nga anëtarët më të pëlqyeshëm të kastit në Sezonin 1 të Below Deck Adventure dhe ai ishte një lojtar i vërtetë i ekipit. Ndërsa shumë nga anëtarët e ekuipazhit në bordin e Mercury nuk ishin në krye të lojës së tyre, kapiteni Kerry nuk e la kurrë ekipin e tij dhe as të ftuarit. Ai shkoi mirë me të gjithë të ftuarit në bord dhe madje ndau pasionin e tyre për aktivitetet e kërkimit të emocioneve.

Për më tepër, kapiteni Kerry ishte gjithmonë aty për të dhënë një dorë kur dikush në ekipin e tij kishte nevojë për ndihmë. Për shembull, ai ishte më se i lumtur për të ndihmuar në përgatitjen e një pikniku për të ftuarit, pasi kuzhinieri Xhesika dogji veten. Kapiteni Kerry gjithashtu ndihmoi ekuipazhin e kuvertës me detyrat e tyre, pasi Kyle u largua herët në sezon.

Faye Clarke – Fituese

Megjithë disa gabime në rolin e saj si Shef Stew, Faye doli nga Sezoni 1 i Aventurës Below Deck po aq fituese sa Kapiteni Kerry. Faye e mori shumë seriozisht punën e saj, gjë që shumë anëtarë të tjerë të ekuipazhit këtë sezon nuk arritën ta bënin. Edhe pse Faye nuk duhet të ishte përpjekur t’i fshihte flokët në situatën ushqimore kapitenit Kerry, është gjithashtu e kuptueshme pse ajo do të ndihej e prirur për ta bërë këtë.

Ishte e qartë se pavarësisht se ishte e ashpër me Junior Stews, Faye kujdesej për ekipin e saj të brendshëm dhe donte vetëm më të mirën për ta. Faye ishte gjithashtu e shkëlqyeshme me të ftuarit dhe i drejtonte në ekskursione të ndryshme. duke përfshirë paragliding dhe pikniqe. Faye ishte një lojtare e respektuar e ekipit dhe ishte e qartë se ajo e dinte se çfarë po bënte si Shef Stew.

Kyle Dickard – Humbës

Kyle ishte padyshim humbësi më i madh i Sezonit 1 të Below Deck Adventure, pasi ai nuk zgjati as tre episode të plota. Që nga momenti i dytë që u prezantua, ishte e qartë se Kyle nuk ishte gjë tjetër veçse telashe. Kyle u gjend në ujëra të thella me kapitenin Kerry pasi flirtoi me Kasie para të ftuarve, gjë që sigurisht është jashtëzakonisht e papërshtatshme.

Fatkeqësisht, sjellja e keqe e Kyle nuk mbaroi këtu, pasi ai vazhdimisht zgjodhi shokun e tij Deckhand Nathan. Kyle bëri komente raciste ndaj Nathan-it dhe madje vazhdoi ta kërcënonte nëse nuk do ta linte tualetin në kabinën e tyre të përbashkët. Kjo përfundimisht iu kthye kapitenit Kerry, i cili i kërkoi Kyle të jepte dorëheqjen nga ekuipazhi si rezultat.

Jessica Condy – Humbëse

Jessica kishte potencial për të qenë një kuzhinier i mrekullueshëm i jahteve, megjithatë, presioni përfundoi duke u bërë i tepërt për të. Gjatë gjithë sezonit, Xhesika ishte e shpejtë për t’u kënaqur me ekipin e brendshëm, gjë që bëri që ata të ndjeheshin sikur po ecnin mbi lëvozhgat e vezëve rreth saj. Xhesika gjithashtu bëri gabime të shumta në vaktet e saj dhe nuk ishte më e vëmendshme nga kërkesat dhe alergjitë e mysafirëve.

Në fund të sezonit, kapiteni Kerry u ul me Jessica-n për të diskutuar atë që ai e quajti si sjellje frikësuese në fund të saj. Kapiteni Kerry nuk ishte i lumtur për mënyrën se si Jessica foli me ekipin e brendshëm, por shefi i kuzhinës u ndal shpejt në mbrojtje. Xhesika pohoi se e ndjente se koha e saj si kuzhiniere jahtesh kishte mbaruar, pasi nuk ndihej më e lumtur me punën. Meqenëse nuk duket se ka shumë mundësi që Xhesika të kthehet, ajo gjithashtu del nga Below Deck Adventure si humbëse.