Sezonet më të vështira për t'u parë të Below Deck

Klea

Sezonet më të vështira për t’u parë të Below Deck

Poshtë kuvertës seritë në Bravo e kanë parë gjatë gjithë viteve. Vërtet, ka pasur kaq shumë histori argëtuese, veçanërisht kur ekipet kanë punuar mirë së bashku. Ka pasur edhe disa përtypje të ëmbla të herëpashershme, të cilat na bënë të rrëmbejmë dashurinë, jo të bërtasim nga zhgënjimi. Nga qejfimet e natës vonë në galerë, te punëtorët që nuk duan të punojnë, ne jemi lidhur shumë me këto jahte, si, shumë.

Por pastaj ka anën e kundërt, e cila sheh një ndjenjë të përgjithshme shkëputjeje duke zënë rrënjë në mesin e kastit të çdo sezoni. Ndonjëherë, rrëfimet kanë marrë edhe kthesa më të errëta, gjë që i bënte disa sezone mjaft të vështira për t’u tretur. Vetëm në rast se sot jeni ulur emocionalisht në nivelin e detit, siç janë shumë prej nesh, ne kemi një këshillë për ju. Shmangni shikimin e këtyre tre sezoneve të Below Deck, pasi ato mund t’ju bëjnë të fundoseni, dhe kjo është gjëja e fundit që secili prej nesh dëshiron.

Sezoni 5 i Mesdheut poshtë Deck

Sezoni 5 i Below Deck Mediterranean pati mundësinë të trajtonte bisedat e shëndetit mendor në një mënyrë kuptimplote. Megjithatë, dështoi. E shihni, seritë e rregullta Hannah Ferrier, e cila ishte gjithmonë e hapur për ankthin dhe depresionin e saj, solli në bord ilaçet e saj me recetë. Mirëpo, meqenëse nuk i regjistroi këto në varkë, ajo u pushua nga puna.

Ne e kemi parë këtë lojë më parë. Gjatë gjithë rrugës së kthimit në sezonin 1 të BD, Stew Kat Held kishte gjithashtu ilaçe për ankthin në bord. Megjithatë, kur kapiteni Lee Rosbach e mori vesh, ai thjesht i kërkoi Katit prova për recetën e saj dhe më pas vazhdoi përpara. Sidoqoftë, në sezonin e Hannah, kapiteni Sandy Yawn zgjodhi ndryshe.

Tani, është varka e saj, kështu që ajo mund të bëjë si të dojë. Megjithatë, terminologjia dhe sjelljet e pandjeshme që shfaqi kapiten Sandy kalonin disa vija. E shihni, ajo deklaroi vazhdimisht se Hannah kishte “drogë” në bord. Kjo është e dëmshme, pasi barnat perceptohen shumë, shumë ndryshe nga medikamentet e përshkruara. Ajo gjithashtu ndoqi Hanën në kabinën e saj, duke u sjellë sikur Hana do t’i hidhte gjërat në tualet.

Për kredinë e saj, kapiteni Sandy që atëherë e ka pranuar se sa keq e ka trajtuar këtë situatë. Megjithatë, nuk mund ta zhbësh të kaluarën, kështu që Sezoni 5 qëndron ende, i pandikuar nga mendimet e saj të pasme.

Fjalët dhe veprimet kanë rëndësi. Në përgjithësi, Sezoni 5 i BDM dështoi në adresimin e këtyre bisedave vërtet të rëndësishme që përfshijnë shëndetin mendor. Ishte vërtet, vërtet e vështirë për t’u parë. Pra, nëse jeni dikush që gjithashtu mbështetet në medikamente, duhet të vazhdoni dhe të kaloni Sezonin 5 të BDM.

Sezoni 7 poshtë Deck

Nëse jeni shkaktuar ndonjëherë nga energjitë toksike, ne ju ndiejmë, por gjithashtu, vazhdoni dhe jepini Sezonit 7 të BD një kalim të vështirë. Megjithëse ekipi i brendshëm i Kate Chastain ishte solid, burrat që përbënin ekipin e jashtëm dhe shefi i kuzhinës, të gjithë lëshuan atmosferë zuzare. Kur këta burra u bashkuan në kuvertë në mes të sezonit nga Rhylee Gerber, ajo u përplas me homologët e saj meshkuj. Në këtë pikë, Ekuipazhi Brü nga ferri doli plotësisht dhe ky sezon u bë i pashikueshëm.

Tani e dimë se dorëzimi i Rhylee nuk është gjithmonë i shkëlqyeshëm. Sidoqoftë, Ashton Pienaar, Brian de Saint Pern dhe Tanner Sterback i dhanë asaj një kohë vërtet të vështirë në kuvertë. Ashton, i cili kishte punuar me Rhylee në të kaluarën, përdori renditjen e tij në Bosun për ta caktuar atë në detyra të rënda. Ai gjithashtu krijoi një mjedis pune armiqësor duke folur keq për të me Brian dhe Tanner.

Në galerinë, që ndante një tru të veçantë me ekuipazhin e kuvertës, ishte shefi Kevin Dobson, i cili po aq e urrente personalitetin e fortë të Rhylee. Kur Kevin po e ulte Rhylee-n, Ashton e pyeti ashpër: “A e godite atë me d***?” Kjo nuk është e gjitha që bënë këta dy burra, pasi Ashton goditi me grusht dritaren kur ishte i zemëruar me Kate, ndërsa Kevin zgjodhi t’i godiste rërën në fytyrë Kate kur ishte i inatosur. Nga ana e tyre, Brian dhe Tanner nuk ishin fizikisht të poshtër, por biseda e tyre me zonjat, duke i fajësuar ato për reagimet e tyre ndaj sjelljeve të dobëta të burrave, ishte njësoj e gënjyer.

Unë do ta them përsëri. Nëse energjitë toksike ju shkaktojnë, atëherë shmangni shumë të vështirë për të parë sezonin 7 të BD.

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2

Poshtë Deck Down Under Season 2 është më i keqi në këtë listë, kështu që e kam lënë këtu, në fund. Paralajmërim për shkaktimin, ky seksion i fundit përfshin detaje që përfshijnë dy llogari të veçanta të sulmit seksual. Për të mbrojtur mirëqenien tuaj metalike, ju lutemi ndaloni së lexuari këtu nëse kjo temë është ajo që ju sjell dëm.

Fillimisht këtë sezon, Luke Jones u deh dhe filloi të bënte pjesë te Margot Sisson, e cila u shkatërrua po aq. Për fat të mirë, Aesha Scott i kapi qëllimet e Lukës. Për të mbrojtur zierjen e saj të nxirë, Aesha u shtri në shtrat me Margot, duke e vëzhguar për pak. Megjithatë, sapo Aesha u largua, Luka hyri, duke u ngjitur në majë të Margot.

Fatmirësisht, prodhimi hyri dhe e largoi Lukën nga kabina e Margot. Kapiteni Jason Chambers më pas pushoi Luke dhe i gjithë jahti ngushëlloi Margot, ndërsa Aesha foli për përvojën e saj si një e mbijetuar SA. Gjithsesi nuk mbaron këtu, pasi Aesha kishte mësuar gjithashtu se Laura Bileskalne kishte injoruar “jo-në” e Adam Kodrës. Për më tepër, sapo Laura mësoi për shkarkimin e Lukës, komentet e saj të bëra ishin të neveritshme, pasi ajo fajësoi gjithçka përveç Lukës për veprimet e tij.

Fatmirësisht Laura u konservua më pas. Pjesa e mbetur e këtij sezoni shkoi mirë, por nuk mund të anashkaloni një serial që është prekur nga diçka e kësaj natyre. Pavarësisht se sa e mahnitshme ishte lidershipi në bord. Kjo është arsyeja pse ne ende e kemi të vështirë të shikojmë sezonin 2 të BDDU.