Sergio Carrallo qan pasi Caroline Stanbury ka bërë fytyre: "Një nga momentet më të vështira të jetës sime"

Klea

Sergio Carrallo qan pasi Caroline Stanbury ka bërë fytyre: “Një nga momentet më të vështira të jetës sime”

Caroline Stanbury ka vite që po përballet me gjakftohtësi me gratë. E gjitha filloi në Ladies of London dhe ka vazhduar me koncertin e saj aktual The Real Housewives of Dubai. Por, Caroline tani është e pajisur me një fytyrë krejtësisht të re për të paraqitur.

Caroline iu nënshtrua një ndryshimi serioz të fytyrës kohët e fundit. Dhe falënderoj perënditë e sjelljes që kërkon vëmendje, bashkëshorti i saj Sergio Carrallo dokumentoi të gjithë përvojën. Koha për të fshikulluar violinat tuaja më të vogla, sepse Sergio tha se ngritja e fytyrës së Caroline ishte një nga sfidat më të rënda të jetës së tij.

Dhimbja (plotësisht e zgjedhur) e Caroline e solli Sergio në lot

Sergio, një ish-futbollist 29-vjeçar, vendosi të filmojë zbulimin madhështor të Caroline, një spry 47, pas transformimit të saj të fundit. Ai ka postuar një montazh të gjithë procesit në Instagram.

Ai shkroi atë: “Ky ishte ndoshta një nga momentet më të vështira të jetës sime. Të shikoje personin që do me gjithë zemër duke vuajtur dhe me dhimbje se si ishte.. ishte shumë e vështirë. Si bashkëshort do ta mbështes gjithmonë dhe do të jem këtu për të dhe aq sa isha kundër, ajo me të vërtetë donte ta bënte.”

“Pra, unë isha aty për të, duke e mbështetur dhe ndihmuar atë çdo ditë. Jam shumë krenare për ty dhe sapo shoh sa i lumtur je me rezultatin, më gëzon shumë. Ti dukesh absolutisht e bukur @carolinestanbury problemi i vetëm, tani … jam më e vjetra në lidhje!! ??? #foreverYoung #lifting fytyre
Faleminderit Dr. Kim @skplasticsurgery për kujdesin më të mirë për gruan time. Punë e mrekullueshme!”

Videoja fillon me një hyrje nga Sergio dhe ai “duke harruar se ishte ende duke regjistruar” herën e parë që sheh Caroline pasi ajo doli nga operacioni.

Më pas, Caroline – e mbështjellë si një mumje dhe e mjerë – mori rrugën për në makinën e arratisjes, ku shfaqja e ujësjellësit të Sergios ishte në lulëzim të plotë. “Ajo doli,” dridhej ai. “Unë e dua shumë atë.”

Pamjet u kthyen më pas në një dramë mjekësore, duke shfaqur ikjet eventuale të Caroline-së që kullojnë lëngje dhe një seancë tërheqëse të heqjes së thurjes dhe kapjes. Në fund, ajo dukej shumë e kënaqur dhe vlerësoi kirurgun e saj plastik për punën e tij artistike me bisturi.

“Lëkura ime duket e mrekullueshme. Jam shumë e lumtur,”-shpërtheu Caroline pas dy javësh. Ajo më vonë shtoi, “Është e mahnitshme se si trupi shërohet.” Ndërkohë, Sergio e cilësoi si “një nga momentet më të vështira të jetës sime”.

Çfarë tragjedi e thellë zemrën.

Caroline është në shërim

Ndërsa ajo vazhdon të shërohet, Sergio tha gjithashtu se ishte “shumë krenar” për mënyrën sesi Caroline e trajtoi procedurën rraskapitëse zgjedhore kozmetike që e bëri ekzistencën e tij në një xhiro. Caroline bëri postimin e saj në Ditën e Falënderimeve duke treguar fytyrën e re për të cilën është mirënjohëse këtë vit.

Nëse kjo do të ishte një nga ngjarjet më të frikshme të jetës së Sergios, do të thosha se ai po shkon mirë. Gjeni dikë që qan për procedurat tuaja kozmetike ashtu si Sergio qan për Caroline-n!

Episodi i parë i Sezonit 2 The Real Housewives of Dubai u shfaq në BravoCon dhe do të shfaqet premierë diku në vitin 2024.