Sergio Carrallo emocionohet gjatë udhëtimit të gruas me ish-burrin

Klea

Sergio Carrallo emocionohet gjatë udhëtimit të gruas me ish-burrin

Caroline Stanbury ndau pak dinamikën e familjes së saj në Real Housewives të Dubait Sezoni 1. Ishte pothuajse një çështje domosdoshmërie, duke qenë se emigranti britanik u martua Sergio Carrallo dhe familja e saj fluturoi në Dubai për ngjarjen.

Caroline ka tre fëmijë, të cilët i ndan me ish-bashkëshortin e saj, Cem Habib. Përzierja e familjes me burrin e saj të ri ishte pjesë e historisë së Bravolebrity. Dhe këtë sezon, vajza e saj Yasmine Habib po studion kolegjet në Shtetet e Bashkuara. Udhëtimi do të jetë një çështje familjare, por kërkesat e saj specifike për të cilat anëtarët do të përfshiheshin shkaktuan disa konflikte brenda martesës së Caroline dhe Sergio.

Sergio mendoi se ishte “shumë” që Caroline të udhëtonte me Cemin

Gjatë episodit të fundit të Real Housewives of Dubai, Caroline diskutoi udhëtimin e ardhshëm me bashkëshortin e saj.

“Dikush më tha që nuk më lejohet në atë udhëtim”, tha Sergio.

Caroline u përgjigj: “Epo, padyshim. Është udhëtimi i saj në kolegj me babanë e saj.”

Sergio shprehu shqetësimin e tij se sa kohë do të kalonte gruaja e tij ylli i realitetit televiziv me Cem, përfshirë fluturimin nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Caroline, “sigurisht” do të udhëtonte në të njëjtin aeroplan me ish-bashkëshortin e saj.

“Pra mendoni se është normale që të shkoni me ish-bashkëshortin tuaj në një udhëtim për shtatë ditë në SHBA? Çdo gjë mund të ndodhë,” tha Sergio.

“Është shumë, duke e fotografuar gruan time me ish-burrin e saj në një muaj mjalti të ri,” vazhdoi ai. “Vetëm mendimi që ti do të shkosh me ish-burrin tënd… ka shumë gjëra në pjatën time tani.”

Bravolebrity më pas u bë emocional, siç është shpesh dinamika në martesën e tij me Caroline.

Caroline ngacmoi nevojën e Sergios për afërsi

Në një intervistë rrëfimi, alumja e Zonjave të Londrës shpjegoi: “Yasmine do të shkojë në kolegj vitin e ardhshëm, kështu që ajo do të shkojë në Amerikë për një turne kolegj. Por ajo ka vendosur që ajo do që vetëm unë dhe ish-burri im Cem të shkojmë.”

Influencuesja e krahasoi martesën e saj me Serio kundër Cem.

“Ish-burri im udhëtonte gjatë gjithë kohës për punë. Çdo dy javë ai largohej. Sergio, nga ana tjetër, nuk mund të udhëtojë në qendrën tregtare Dubai pa mua”, zbuloi ajo.

Së fundmi, influencuesi profesionist përditësoi fansat në udhëtimin e Yasmine në kolegj. Në një intervistë për “The Daily Dish” të Bravo, ajo zbuloi se vajza e saj mori “oferta nga pesë universitete ku ajo ka aplikuar”.

“Ajo është duke bërë nivelet e saj A aktualisht dhe më pas do të shkojë në Londër në universitet, por ajo është jashtëzakonisht e emocionuar,” shtoi Caroline. “Pra, unë do ta marr atë në shtator dhe ajo do të largohet.”

Shikoni The Real Housewives of Dubai të martën në 9/8c në Bravo.