Sergio Carrallo Butts Heads Me Bijën e Caroline Stanbury

Klea

Sergio Carrallo Butts Heads Me Bijën e Caroline Stanbury

Nuk do të ishte kurrë e lehtë të lundrosh në dinamikën e familjes. Por Sergio Carrallo shkoi në martesë me Caroline Stanbury me dijeninë se do të ishte njerku i tre fëmijëve adoleshentë. Dhe konfliktet e pritura ndonjëherë e bëjnë atë në ekran për Real Housewives of Dubai.

Së fundmi, Sergio dëshiron të bëhet baba. Nga ana e saj, Caroline ka tre fëmijë me ish-bashkëshortin e saj Cem Habib. Dhe më e madhja e saj, Yasmine Habib, ka mendime për nënën e saj dhe Sergio që kanë një fëmijë.

Sergio dëshiron t’i “kushtojë kohë” një bebeje

Në Episodin 5 të sezonit të dytë të RHODubai, Caroline dhe Sergio ndanë hezitimin e Yasmine për një gjysmëvëlla, ndërsa i bënin bashkë-yllit Chanel Ayan një turne në shtëpinë e tyre të re.

Chanel zbuloi se Yasmine i tha asaj se ishte kundër idesë, “sepse në thelb ajo u rrit nga një dado, dhe tani që ajo po largohet [for college] ajo mendon se foshnja do të ishte vetëm.”

Sergio iu kundërpërgjigj: “Aq sa e dua, ajo nuk mund ta kontrollojë lumturinë e nënës së saj. Fëmija do të vijë në kohën e duhur dhe unë dua t’i kushtoj kohë foshnjës… E dini? Unë dua të bëhem baba. Besoj se fëmija që do të kemi do të jetë një fëmijë argëtues.”

Është një dinamikë që ka vazhduar që nga sezoni i kaluar, me Sergio të qartë për qëllimet e tij, ndërsa Caroline nuk është e sigurt se ajo dëshiron të ketë një fëmijë tjetër. Megjithatë, çifti bëri një raund të suksesshëm të IVF-së dhe kanë një embrion në akull.

“Ajo nuk u rrit plotësisht nga dado. Unë jam një grua që punon. Unë kisha punonjës në atë kohë. Isha në shtëpi në fundjavë,” shpjegoi Caroline për fëmijërinë e vajzës së saj. “Ajo është mirë.”

Është interesante që Yasmine e ngriti temën pasi vetë Caroline u ngrit në shkollë me konvikt. Influencuesja profesioniste shpjegoi se si ishte fëmijëria e saj në krahasim.

“Yasmine nuk e ka idenë se si ishte dikur. Unë kisha dado me uniforma kafe, doreza kafe. Ishte kaq formale. Dhe me fëmijët e mi, nuk isha aq shumë, por drejtoja një biznes të madh,” shtoi ajo. “Yasmine dëshiron të bëhet avokate, kështu që çfarë do të bëj, t’i them asaj, ‘Ti ke fëmijë dhe nuk do t’i realizosh kurrë ëndrrat e tua?’ Absolutisht jo.”

Kapni Real Housewives of Dubai të martën në 9/8c në Bravo.