Seeking Sister Wife

Klea

‘Seeking Sister Wife’ lëshon sezonin 5 Bombshell: Nivele të reja të dramës dhe kaosit të lëshuara!

‘Seeking Sister Wife’ lëshon sezonin 5 Bombshell: Nivele të reja të dramës dhe kaosit të lëshuara!

TLC ka konfirmuar kthimin e Kërkon gruan e motrës. Tifozët do të arrijnë me Merrifield dhe Davis familjet kur sezoni 5 të shfaqet premierë muajin e ardhshëm.

Kërkon gruan e motrës

Sezoni i ardhshëm do të shfaqë pesë çifte, duke përfshirë dy familje të kthyera, Garrick dhe Dannielle Merrifield dhe Nick Davis dhe tre gratë e tij, Jennifer, Prill dhe Danielle, anëtari më i ri i klanit poligam.

Kamerat TLC u rikthyen me Dannielle dhe Garriku Menjëherë pas ndarjes së tyre nga Garrick’s I dashuri brazilian, Roberta “Bert” Pache. Në gusht 2022, Roberta hodhi një bombë kur la të kuptohet publikisht se kishte hequr dorë nga plani i jetës së treshes, pasi nuk ndoqi Merrifields në mediat sociale. Sleuths online zbuluan se ajo kishte ndjekur një llogari që në dukje konfirmonte një ndryshim zemre në lidhje me Merrifields’ mënyrë jetese. Një përdorues i Reddit e ndau atë Roberta kishte ndjekur një llogari të quajtur “Ikja nga poligamia”.

Kërkon gruan e motrës

Roberta luftoi me xhelozinë pas Danielle inkurajuar Garriku për të filluar lidhjen me një grua të tretë të mundshme, mes e Robertës komunikim i paqartë nga Brazili. Dukej qartë se ajo kishte dyshime serioze për të hedhur hapat e fundit drejt një jete të re në Shtetet e Bashkuara, si grua e dytë.

Kërkon gruan e motrës

Dyshja do të provojë sërish këtë sezon me një femër të quajtur Natalia, i cili vjen nga një vend i paspecifikuar i Amerikës së Jugut. Paraafishimi i Sezonit 5, i shpërndarë nga Entertainment Tonight, e ngacmoi këtë Dannielle është më pak se i entuziazmuar për të ftuar një grua tjetër në familjen e tyre, këtë herë.

“Disa njerëz e jetojnë këtë mënyrë jetese vetëm për të bërë seks lirisht, por kjo do të ishte e gabuar dhe e keqe.” Garriku tha në ngacmues. “Jo, këto nuk janë arsyet djema.”

Kërkon gruan e motrës

Tifozët do të njihen sërish me Davis familja, ndërsa grupi përgatitet të mirëpresë një fëmijë të ri. Ata mendojnë të ftojnë një grua tjetër në përzierje, por gratë nuk janë aq të sigurta se është një ide e mirë.

“Ka shumë më tepër njerëz që nuk mund ta bëjnë këtë se sa që munden.” Nick i pranuar në shikim të fshehtë.

Tre çifte të reja do të bëjnë debutimin e tyre, duke përfshirë Becky dhe Justinnjë çift i martuar prej 26 vitesh. e Justinit e dashura aktuale po përpiqet të përshtatet me stilin e diskutueshëm të jetesës, kështu që dyshja vendos të takohet Yarynjë fituese e mundshme, por në dukje rezistente ndaj idesë për të ndarë burrin e saj me një grua tjetër.

Kërkon gruan e motrës

Salahudini familja dhe Sherwood familja përfundon kastin e Sezonit 5. Shane dhe Ashley Sherwood janë në pritje të fëmijës së tyre të parë. Ashley përpiqet të rekrutojë një grua motër të mundshme, por gruaja duket e painteresuar për burrin e saj.

Kërkon gruan e motrës premierë të hënën, 4 mars në orën 21:00 ET, në TLC.