Scottie Pippen

Klea

Scottie dhe Larsa Pippen paditen nga Side Chick për 250 MILION $

Scottie dhe Larsa Pippen paditen nga Side Chick për 250 MILION $

Legjenda e Chicago Bulls Scottie Pippen dhe ish-gruas së tij, Larsa Pippenpo përballen me një proces gjyqësor për pretendimet se ka përndjekur dhe ngacmuar ish-partneren e tij.

Scottie Pippen

Amvise të vërteta të Majamit yll, Larsa Pippennisi procedurat e divorcit në vitin 2018. Aktualisht, ajo është në një lidhje të vazhdueshme me djalin e Scottie’s ish-shoku i skuadrës, Michael Jordan.

Larsa Pippen

Dokumentet e gjykatës të siguruara nga Page Six, zbulojnë këtë Chyvette Shën Valentinitgjoja një ish-dashnor i Scottie Pippenka ngritur padi kundër basketbollistit dhe ish-bashkëshortes së tij Larsa, me akuzën për përndjekje dhe ngacmim. Chyvette më tej pretendon se Scottie, vëllai i tij Carl T. Scottie, Larsadhe Chicago Bulls i kanë shkaktuar shqetësimin e saj.

Scottie Pippen

Ajo pohoi se marrëdhënia e tyre ishte e vazhdueshme midis 1987 dhe 1993, dhe ajo përfundoi sepse ajo pretendon se të dy Scottie dhe Carl e përdhunoi atë.

Veprimi ligjor u nis në Gjykatën e Qarkut të Cook County, Illinois.

Ankesa detajon se sulmi i supozuar çoi në lindjen e djalit të saj të ndjerë, Devonte Pippen. Në kërkesën e saj ligjore, Chyvette argumentoi se Scottie e shfrytëzoi famën e tij si anëtar i Chicago Bulls për të gjoja ‘ndjekjen, frikësimin dhe shqetësimin’ e saj, duke çuar në ‘shqetësim të rëndësishëm psikologjik dhe emocional’ nga ana e saj.

Chyvette Shën ValentinitChyvette Shën Valentinit

Chyvette pretendoi se këto veprime i shkaktuan asaj “shqetësim të rëndësishëm psikologjik dhe emocional”, duke rezultuar në humbjen e shtëpisë së saj dhe mundësi të shumta punësimi për shkak të ngacmimit të supozuar të Scottie.

Scottie Pippen

Chyvette pretendoi se Scottie përdori marrëdhëniet e tij me zyrtarët federalë, shtetërorë dhe lokalë për të anuluar raportin e policisë që ajo kishte paraqitur, dhe ai akuzohet se ka manipuluar të dhënat për ta portretizuar atë si “të paqëndrueshme mendërisht”.

Larsa Pippen

Chyvette pretendon se ajo u përpoq të paraqiste një raport policie kundër kampionit të NBA-së gjashtë herë, por Scottie gjoja përdori lidhjet e tij me punonjësit lokalë, shtetërorë dhe federalë për ta shkarkuar atë. Për më tepër, ajo e akuzon atë se ka përdorur lidhjet e tij mjekësore për të manipuluar të dhënat e saj, duke e përshkruar në mënyrë të rreme si ‘të sëmurë mendërisht’.

Larsa Pippen

Ajo pohon gjithashtu se ngacmimi i supozuar rezultoi në humbjen e mundësive të punës dhe strehimit të saj.

Një seancë gjyqësore është caktuar për 2 maj.

Larsa Pippen

Ajo kërkon 250 milionë dollarë dëmshpërblim nga Scottie Pippenekskluziviteti dhe anëtarët e familjes së tij bazuar në pretendimet e saj.

Ajo pretendon se ka pasur një marrëdhënie të ndërprerë me ish-sulmuesin nga viti 1987 deri në 1993, e cila thotë se përfundoi pas një sulmi të supozuar nga Scottie dhe vëllai i tij, Carl.

Larsa Pippen

Për më tepër, Chyvette filloi një veprim ligjor kundër Scottie në 2019, duke kërkuar 9,999 dollarë – shuma më e lartë e lejuar në gjykatën e kërkesave të vogla. Ajo pretendon se ka bërë mijëra shpenzime të lidhura me udhëtimin gjatë marrëdhënies së tyre, të cilat Scottie thuhet se kishte rënë dakord t’i rimbursonte.

Chyvette gjithashtu përmendi se ajo nuk ishte në dijeni Scottie’s martesa me Karen McCollum gjatë kohës që ajo dhe Scottie dyshohet se ishin të përfshirë.

Larsa Pippen

Scottie’s martesa me gruan e tij të parë, Karen McCollum, zgjati nga viti 1988 deri në 1990 para se të martohej me Larsa në 1997. Larsa, e njohur për rolin e saj në “The Real Housewives of Miami”, paraqiti kërkesë për divorc në 2018.

Scottie dhe Karen i dha fund martesës së tyre në vitin 1990, dhe ai vazhdoi të martohej me Larsa në 1997.