Scheana Shay zbulon pse mori botox në mesin e të 20-tave

Klea

Scheana Shay zbulon pse mori botox në mesin e të 20-tave

Scheana Shay e Vanderpump Rules i dha fund miqësisë së saj me Tom Sandoval në mes të furisë skandovale. Ndërkohë që askush nuk donte të filmonte me Sandovalin përveç atij bashkëpunëtor shoku më i mirë, Tom Schwartz, dikush duhej ta bënte atë.

Scheana dhe Sandoval u bashkuan për një ushtrim meditues në Liqenin Tahoe. Tingëllon e sikletshme. “Ai dhe unë kemi pasur një miqësi vërtet të gjatë, kështu që të gjithë gjithmonë [says]’Oh Scheana flip-flopper, Scheana duhet të ketë besnikëri,’ dhe humbja e një miqësie kaq të gjatë ka qenë padyshim një luftë,” shpjegoi ajo.

Mallkimi i vetullave shprehëse

Shikuesit e Pump Rules do të duhet të shohin se sa ekspresive ishte Scheana gjatë atij episodi. Ajo kohët e fundit foli për vendimin e saj për të filluar Botox në të 20-at e saj gjatë një episodi të podcast-it të saj, Scheananigans with Scheana Shay.

Disa drejtorë casting në serinë 90210 të CW ishin “disa nga arsyet pse përfundova duke marrë Botox”. Sinoff u transmetua midis 2008 dhe 2013.

“Ata më thanë se për Disney, shprehja ime e fytyrës ishte e mrekullueshme,” shpjegoi Scheana. “Por për një lloj roli më dramatik, më duhej të mësoja se si të kontrolloja vetullat e mia.”

Ajo vazhdoi, “Ata thanë: ‘Roli është i yti. Këtu është kthimi juaj i telefonatës. Ne ju duam për këtë, por po sjellim edhe nja dy vajza të tjera, sepse nëse nuk mund të kontrolloni tiparet e fytyrës tuaj, atëherë ne nuk do t’jua japim.’ Ata thanë: “Ndoshta provoni pak Botox”, shtoi Scheana.

Në një episod të shfaqjes, ylli i VPR luajti rolin e Kasandrës. Scheana filloi të merrte Botox rreth moshës 24 ose 25 vjeç. Ajo shpresonte se kjo do t’i jepte asaj “fytyrën kurvë të qetë”. Nderkohe une po uroj te kunderten.

“Në intervistat e mia, nuk dua që fytyra ime të lëvizë. Por në atë kohë, ata thoshin: ‘Kurvë, kontrollo vetullën tënde’. Sepse ishte si një mendje e vet, “tha Scheana.

Epo, gjithçka funksionoi pasi Scheana zuri vendin e saj në kastin e Pump Rules në 2013.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit të ardhshëm.