Scheana Shay thotë se Alex Baskin paralajmëroi se VPR do të anulohej

Klea

Scheana Shay thotë se Alex Baskin paralajmëroi se VPR do të anulohej

Rregullat e Vanderpompës Fansat kanë disa ndjenja për sezonin 11. Pjesa e tretë e ribashkimit tronditi anëtarët e kastit dhe shikuesit kur aktorët duhej të shikonin momentet e fundit së bashku. Pra, ne pamë bandën Pump Rules duke reaguar ndaj veprimit në kohë reale. Dhe ishte një kohë e tmerrshme për Ariana Madix. Ajo pa Lala Kent dhe Tom Sandoval të zemëroheshin me të sepse ajo u largua pa folur me të. Dhe Scheana Shay ishte, si zakonisht, mbërthyer në mes.

Për disa arsye, producentët e morën këtë vendim dhe u duk sikur synonin Arianën. Por a ishte drama e detyruar në sezonin 11? Sipas Scheana, dyshohet se ishte dramë sipas kërkesës, me kërkesë të producentit Alex Baskin.

A kërcënohej kasti me anulimin e Rregullave të Pompës?

@Bravoandy postoi një klip në X nga podkasti Breaking the Rules. Në klip, Scheana përmendi një diskutim me Alex. “E di që Alex Baskin ka thënë se në mes të sezonit, si shfaqja, nuk ishte në një vend të mirë. Ishte, 'Ju e dini se XYZ duhet të ndodhë ose ne do të kemi një sezon të shkurtër dhe shfaqja do të anulohet. Kjo eshte. Shkoni, jetoni jetën tuaj”, tha Scheana.

“Mendoj se unë dhe Lala ndjemë shumë presion pas asaj dite kur ishte sikur, mirë, nuk duam që shfaqja të anulohet. Ju e dini, dhe jo vetëm për ne dhe familjet tona, por sikur ka një ekip prej 80…100 personash që punojnë në shfaqje.” Ajo vazhdoi, “Dhe unë e thashë këtë në ribashkim, të cilin ju nuk e patë, por unë thashë, 'Më duket sikur po bëjmë punën tonë edhe për të gjithë këta njerëz. Si, ne duam ta vazhdojmë këtë.'”

Klipi ishte mbishkrimi: “Pra, në thelb, Alex Baskin (EP) i tha Lalës dhe Scheana-s nëse Ariana nuk aktivizohet ose nuk filmon një eksploziv të ulet me Tomin, sezoni do të shkurtohej dhe shfaqja do të përfundonte.” Titulli shtoi, “Punë e keqe #PumpRules Credit: Thyerja e Rregullave Podcast”.

Alex kishte thënë më parë se Pump Rules ishte në kohë të huazuar përpara se Scandoval t'i jepte një jetë të re. Për momentin, xhirimet për sezonin 12 janë ndërprerë. VPR xhiron gjithmonë gjatë verës, kështu që kjo është e paprecedentë. Tani për tani, duhet të presim për të dëgjuar se kur do të rifillojë xhirimet e shfaqjes.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.