Scheana and Brock

Klea

Scheana Shay pastron thashethemet për emrin e vajzës së Brock Davies

Scheana Shay pastron thashethemet për emrin e vajzës së Brock Davies

Në episodin e 17 majit të podcast-it të saj, “Scheananigans,” Scheana Shay vendos rekordin drejt Brock Davies' vajza mes thashethemeve që qarkullojnë. Ajo e konfirmoi atë Brock's vajza me të vërtetë quhet Dimërpor emri i saj i mesëm nuk është Qielli. “Jo, mendoj se dikush në internet e shpiku këtë. Ka qarkulluar. Ky nuk është emri i saj i dytë, “tha Scheana.

Scheana dhe Brock

“Nuk më takon mua të them se cili është emri i saj i mesëm, por nuk është absolutisht Qielli apo ndonjë gjë afër kësaj apo sezonale,” shtoi ajo. Ky sqarim synon të largojë thashethemet e vazhdueshme, duke theksuar rëndësinë e respektimit të privatësisë së Brock's fëmijët.

Scheana dhe Brock

Në një të mëparshme Scheananigans episodi në fillim të këtij viti, Brock foli për marrëdhënien e tij sfiduese me fëmijët e tij.

“Është një situatë shumë e vështirë. Bazuar në veprimet e mia dhe të kaluarën time dhe atë që veprimet e mia kanë shkaktuar për këta fëmijë – veçanërisht kur ata ishin më të vegjël – padyshim që kishte një traumë atje që duhej ndrequr,” shpjegoi ai.

Scheana dhe Brock

Gjatë sezonit 9 të Rregullat e Vanderpompës, Brock32-vjeçari pranoi se nuk i kishte parë fëmijët e tij prej vitesh për shkak të mbështetjes së papaguar të fëmijëve. Për më tepër, ish-partneri i tij ia ndaloi vizitën pas një sherri fizike. “Situata mes meje dhe ish-it tim ishte toksike,” rrëfeu ai Lisa Vanderpump në një episod të nëntorit 2021. “Dhe unë e godita partnerin tim. Unë e bëra. Unë nuk jam krenar për këtë.”

Brock ka rrëfyer ngjarjet duke thënë: “Ne u grindëm dhe e godita me shuplakë. Pas kësaj, ne u transferuam në Francë. Lindi djali im i vogël dhe u ndamë”. Ai vazhdoi: “Më pas zbuluam se ishim shtatzënë me vajzën time të vogël. Kjo çoi në një debat me mua dhe babanë e saj dhe më dhanë një urdhër për dhunë në familje.”