Scheana Shay mbron mbështetjen e Ariana Madix pas Lala Shade

Klea

Scheana Shay mbron mbështetjen e Ariana Madix pas Lala Shade

Scheana Shay ka bërë shumë mbrojtje që nga fundi i Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11. Fansat nuk ishin të kënaqur me mënyrën se si ajo e trajtoi atë Ariana Madix kufijtë kur bëhej fjalë për xhirimet me Tom Sandoval. Scheana u rreshtua me Lala Kent gjatë finales/ribashkimit, gjë që definitivisht nuk i bëri asnjë nder kur ishte fjala për opinionin publik. Tani, ajo ka disa punë për të bërë për ta rikthyer audiencën në anën e saj.

Një gjë për Scheana është se ajo kurrë nuk do të bëjë më pak. Ajo gjithmonë do të hyjë në podcast-in e saj dhe do të shpërndajë më shumë – ne e kemi parë që ajo e futi atë në telashe më parë. Kohët e fundit, ajo vendosi të hynte në podcast për të vazhduar zvarritjen e dramës së Sezonit 11 të Pump Rules. Dil, vajzë.

Scheana i sheh gjërat në një dritë të re

Në episodin e fundit të Scheananigans, Scheana u mbrojt. Ajo pretendon se njerëzit kanë thënë se ajo është “prapedal” në qëndrimin e saj pasi mbrojti Arianën kundër disa komenteve të dyshimta që Lala bëri kohët e fundit. “Sepse është sikur Zoti na ruajt të them një gjë në mbështetje të Arianës. Dhe ata janë si, ‘Ju jeni duke u kthyer prapa.’ Jo, kam marrë perspektivë. E kam parë sezonin, koha ka kaluar,” shpjegoi Scheana.

Scheana pretendon se ka pasur shumë biseda me Arianën, Lalën dhe produksionin që nga mbyllja e shfaqjes. Këto biseda, të kombinuara me shikimin e saj të sezonit të plotë të VPR, i dhanë asaj një “perspektivë”, shtoi Scheana. “Sikur gjërat thjesht ndryshojnë,” tha Scheana. Një gjë në lidhje me Scheana është se ajo do ta vendosë veten në mes të një situate dhe do të qëndrojë atje fort. Megjithatë, kjo është një grindje që ne nuk do të donim të kapeshim në mes të zjarrit.