Scheana Shay kundërshton pretendimet 'Treesome' të Billie Lee

Klea

Scheana Shay kundërshton pretendimet ‘Treesome’ të Billie Lee

Ishte e gjithë rruga prapa në Sezonin 1 të Vanderpump Rules Scheana Shay filloi të na zbukuronte me “këndimin” e saj. Në këngën e saj, “What I Like”, ajo bëri pyetjen: “A mund të trembesh, kurvë?!” Sipas mikut të VPR, Billi Lee, Scheana mund të çmendet, kurvë. Por, jo me Billie.

Billie kohët e fundit pohoi se një herë ajo refuzoi një ftesë për treshe nga Scheana. Megjithatë, Scheana sapo hyri në podkastin e saj dhe e quajti historinë e Billie “të pasaktë”, duke paraqitur versionin e saj të asaj që u rrëzua.

Billie Lee: Scheana “më ftoi në një treshe më parë”

Në episodin e 7 shkurtit të Billie and the Kid, Billie luajti një lojë “F*ck, Marry, Kill” me Tom Sandoval. Zgjedhjet e tij ishin Scheana, Lala Kent dhe Ariana Madix, megjithëse jo domosdoshmërisht në atë renditje.

Ishte gjatë kësaj që Billie hodhi jashtë, “Scheana mund të zbresë. Ajo më ka ftuar në një treshe më parë.” Ajo thotë se refuzoi sepse Scheana ishte shoqja e saj dhe ajo nuk ishte në të vërtetë në treshe. Scheana gjithashtu duket se ajo do të duhet të jetë në qendër të vëmendjes, kështu që ndoshta një vendim i mençur nga Billie.

Scheana thotë se ish-i i saj, Rob Valletta, e bëri sugjerimin

Sezoni 6 na dha një paraqitje të shkurtër të marrëdhënies njëvjeçare të Scheana Shay me Rob Valletta. Ajo ishte aq e dashuruar me të, saqë të gjithë u mërzitëm kur ajo zbuloi se fëmija i tyre hipotetik quhej tashmë Madison Marie Parks Valletta.

Ajo gjithashtu theksoi aftësinë e supozuar të Robit për të varur një televizor me ekran të sheshtë në mur në “më pak se shtatë minuta”. Por përveç varjes në televizor, atij i interesonte edhe goditjet e trefishta. Të paktën sipas Scheana.

Scheana iu përgjigj pretendimit të Billie-t për treshe në podcast-in e saj Scheananigans më 16 shkurt. Ajo filloi, “Thënia e Billi që unë iu afrova asaj për një treshe është e pasaktë.”

Ajo shpjegoi një bisedë që kishte me Billie, ku përmendi një koment të bërë nga Rob. “Kam pasur një bisedë me të [during] Krenari homoseksuale [on] Sezoni 6.” Ajo vazhdoi: “I dashuri im i atëhershëm [said] se nëse ndonjëherë do të doja të bëja një treshe me të, ai do të donte të bënte një me mua dhe Billie.

Scheana theksoi se ajo dhe Billie qeshën me sugjerimin dhe asnjëri nuk e pranoi atë.

“Unë ia bëra atë koment, si: “Oh, vetëm që ta dish, i dashuri im mendon se je i nxehtë dhe tha se donte të bënte një treshe”. Ne të dy qeshëm për këtë dhe ajo tha: “Ne jemi miq, kjo është e çuditshme”. Unë jam si, ‘Oh jo, jo, jo. Unë nuk jam poshtë.’”

Ajo shtoi, “Mendoj se ndoshta e mori atë bisedë pasi kështu po i afrohesha për të bërë një, por jo. I dashuri im i atëhershëm ishte i interesuar për një të tillë, por unë dhe ajo jo”.

Uau, mënyrë për të hedhur në erë vendin e Robit vite më vonë, Scheana! Jam i sigurt që të gjithë jemi të kënaqur që kjo është sqaruar. Tani Sheshu mund t’i rikthehet orarit të saj të ngjeshur të sezonit 11 për të bërë Scandoval të gjitha rreth vetes.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.