Scheana Shay

Klea

Scheana Shay kritikon Jax Taylor, pretendon se ai ka një “anën monstruoze”

Scheana Shay kritikon Jax Taylor, pretendon se ai ka një “anën monstruoze”

Ndërsa tensionet rriten Bravo's The Valley, Jax Taylor e gjen veten sërish nën vëzhgim, këtë herë nga Scheana Shay.

Jax Taylor

Gjatë një episodi të fundit të Rregullat e Vanderpump pas shfaqjes, Shay nuk i prishi fjalët kur diskutonte Jax's sjellja në serialet e realitetit, veçanërisht ndaj gruas së tij, Brittany Cartwright.

“Ndjehem sikur ka një anë tjetër, monstruoze të tij që del në pah.” Scheana vërejti, duke iu referuar Jax's shpërthime të drejtuara në BrittanyLugina. Shay shprehu mosmiratimin e e Taylor-it sjellje, duke vënë në dyshim nëse ai ka evoluar vërtet si person.

Scheana Shay

“Më bën të mendoj se ai nuk ka ndryshuar dhe nuk është rritur.” Shay vëzhguar. “Ai mund të jetë një baba i shkëlqyer për të Cruzpor a është ai një burrë i madh për të Brittany?”

Kjo nuk është hera e parë Scheana është përplasur me Jax. Në një episod të fundit të podcast-it, Scheana Shay iu përgjigj Jax Taylor's ngurrimi i dukshëm për ta pasur atë dhe Lala Kent bashkohen Lugina. Duke iu drejtuar Jax's komentet, Shay shprehu skepticizëm për arsyet e tij të deklaruara.

Jax Taylor

“Për herë të dytë në podcast-in e tij, ai ka thënë se nuk më do mua apo Lala te bashkohesh Lugina sepse do të ishte mungesë respekti për kastin aktual dhe sikur askush nuk na do.” Shay rrëfente.

Duke vazhduar, Scheana pohoi, “Dhe unë jam i tillë, në fakt Jax, Thjesht mendoj se nuk na do. Nëse kemi bërë një sondazh, këta janë të gjithë miqtë tanë. Ti ke frikë nga unë dhe Lala duke qenë në emision sepse do t'ju thërrasim për s**t që dimë në të vërtetë.”

Scheana Shay

Vetëm një muaj më parë, Scheana drejtuar Jax's Vërejtje përçmuese për prindërimin e saj gjatë një episodi të podcast-it të saj, Scheananigans.

Duke kujtuar e Taylor-it komentet e bëra në lokalin e tij, Shay u përgjigj me lot, duke u zhveshur Jax's insinuatë se ajo neglizhon detyrat e saj prindërore.

Scheana Shay

“Nëntëdhjetë e pesë për qind të rasteve kur jam jashtë, zakonisht është punë dhe është gjithashtu pasi e vendos fëmijën tim në shtrat.” Scheana shpjegohet emocionalisht. “Unë ende do të zgjohem me fëmijën tim.”

Scheana shprehu zhgënjimin e thellë në e Taylor-it akuza, duke u zotuar se do të përballet me të nëse sjellja e tij vazhdon.

Jax Taylor

Të Luginës finalja është javën e ardhshme, dhe Lugina do të transmetohet të martën në orën 21:00 Bravo.