Scheana Shay ishte 'Going Off' në Tom Sandoval në BravoCon

Klea

Scheana Shay ishte ‘Going Off’ në Tom Sandoval në BravoCon

Kur bëhet fjalë për reputacionin e yjeve të Vanderpump Rules, Scheana Shay’s sigurisht nuk është më e keqja. Ky nder i shkon Tom Sandoval. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se Scheana ka pasur gjithmonë përfaqësuesin më të mirë. Siç e dinë fansat e VPR, Scheana e bën të lehtë për redaktorët t’i japin asaj një histori zuzar.

Me dramën e fundit që qarkullon BravoCon 2023, Scheana mund të jetë në ujë më të nxehtë se kurrë. Shihni, Scheana ka qenë prej kohësh mik Ariana Madix. Kur Sandoval zbriti, Scheana u ngrit. Pra, fansat u hutuan kur traileri i sezonit 11 e tregoi atë duke përqafuar Tomin.

Për më tepër, raportet u përhapën shpejt se Scheana kishte qenë duke qëndruar në suitën e Tomit gjatë kongresit. Ariana foli për këtë çështje, duke e quajtur sjelljen e Scheana-s të çuditshme, por tha “Jemi mirë”, në lidhje me miqësinë e çiftit. Megjithatë, fansat nuk janë aq të sigurt, dhe tani, duket se Scheana po përpiqet të shpëtojë fytyrën.

Scheana i tha Sandovalit se fjalët e tij “nuk kanë më rëndësi”

Në episodin e 10 nëntorit të podcast-it të saj, Scheana shpjegoi se ajo u ndal në Tom pas komenteve që ai thuhet se i bëri në shtyp. Scheana shpjegoi, “Atë natë Ariana ishte vërtet e mërzitur për diçka që dëgjoi të thoshte për të [to] shtypni në tapet. Rreth asaj që supozohet se ka hequr gjerdanin e tij me rrufe dhe duke i nxjerrë veshët e tij të brendshëm.”

Ajo vazhdoi, “Menjëherë kur pashë se sa e mërzitur ishte, u thashë: “Oh, do të them diçka”. Dhe unë dal nga dhoma jonë e zhveshjes. Dhe unë e tërheq mënjanë. Unë jam si, ‘Dude çfarë f*ck? Pse po thoni akoma gjëra?’ Dhe unë po shkoja kundër tij. Pastaj kthehem në dhomë. Dhe [Ariana] ishte si, ‘A thua diçka.’ Dhe unë isha sikur ‘Po, bëra’”.

E mahnitshme se sa heroike shfaqet Scheana në rrëfimin e saj të ngjarjeve. Ajo pohoi se më tej e kishte inatosur Tomin që të vazhdonte të fliste për Arianën në shtyp. “Tom edhe ana jote thjesht nuk ka më rëndësi, kështu që thjesht ndalo. Ndaloni përpjekjet për ta mbrojtur atë. Dhe dyfishoni. Ndaloni së foluri për të. Vazhdoni … flisni për grupin tuaj dhe për punët e tjera që keni bërë për veten tuaj. Thjesht, lëreni të qetë.”

Sezoni 11 i Vanderpump Rules del në Bravo në janar 2024.