Scheana Shay i kërkon falje ish Castmate-it të rregullave të pompës

Klea

Scheana Shay i kërkon falje ish Castmate-it të rregullave të pompës

A është falja në ajër në Rregullat e Vanderpompës? Kur Dayna Kathan iu bashkua shfaqjes gjatë sezonit 8, ishte një person në kast që nuk ishte i emocionuar. Scheana Shay ndjeu se Dayna nuk ishte e mirë si ari.

Dayna u lidh me të rinjtë Brett Caprioni dhe Max Boyens. Brett ishte lidhur më parë me Scheana. Dayna pretendoi se Scheana ishte xheloze për të. Ndërkohë, Scheana e kritikoi të sapolindurin se ishte “i llogaritur”.

Epo, Dayna iu bashkua Scheana-s në podcast-in e saj, Scheananigans with Scheana Shay. Dhe Scheana ndjeu dëshirën për të kërkuar falje. Sikur vetëm ajo ndjenjë të mund të arrinte në skutat e errëta të shpirtit të Tom Sandoval.

Me mire vone se kurre

Scheana u zhyt menjëherë në arsyen pse ajo nuk i dha kohën e ditës të varfërit Dayna. “Ishte kaq e padrejtë sa nuk të dhashë një shans të drejtë sepse isha xheloze që erdhët në shfaqje sezonin dhe bumin tuaj të parë, të gjithë shkojnë në shfaqjet komedike të Dayna-s dhe të gjithë po mbështesin karrierën e humorit të Dayna-s, dhe unë jam si ‘Po në podcast-in tim, po me shfaqjen që bëra në, po për çdo gjë që kam thënë Sche Vegas?’ “Por kjo e bëri kështu, menjëherë, unë kisha diçka kundër teje dhe kjo nuk ishte aspak faji yt.”

Edhe pse Scheana më parë i kërkoi falje Dayna-s, ajo donte ta thoshte përsëri. Pse? Pra, audienca e saj e podkastit mund ta dëgjonte atë?

“Dua të them përsëri se më vjen shumë keq që nuk të dhashë një shans të drejtë,” tha nëna e njërit prej tyre. “Dhe ndihem sikur do të kishim pasur një miqësi kaq të fortë që në fillim nëse do të isha i hapur për t’ju pritur në shfaqje.”

Dayna nuk ndjeu sikur ish-bashkëylli i saj kishte nevojë të kërkonte një falje tjetër. Dayna tha: “Ju nuk duhet ta thoni këtë, por, për shembull, unë mendoj se ju keni marrë një tronditje shumë të padrejtë në të gjithë atë situatë, por po ashtu edhe unë.”

NA THONI – A JENI I Çuditur QË SCHEANA po kërkon falje TANI? A ISHTE DAYNA ME RREGULLAT E POMPES?