Scheana Shay and Brock Davies

Klea

Scheana Shay dhe Brock Davies pretendojnë se Ariana Madix i bëri të ndihen të padëshiruar në shfaqjen e saj në Broadway!

Scheana Shay dhe Brock Davies pretendojnë se Ariana Madix i bëri të ndihen të padëshiruar në shfaqjen e saj në Broadway!

Në një episod të fundit të Scheana Shay's podcast, Scheananigans ajo dhe burri i saj, Brock Daviesdiskutojnë udhëtimin dhe pjesëmarrjen e tyre në Nju Jork Ariana Madix Shfaqje në Broadway.

Ariana Madix

Gjatë podcast-it, Brock pranoi se ndihej në siklet kur takohej e Arianës menaxheri i biznesit, Brad, dhe reflektoi mbi një bisedë ku ai solli Rachel “Raquel” Leviss përballë Ariana.

Brock kujtohet Scheana duke shprehur rezerva për pjesëmarrjen në shfaqje për shkak të ndjenjës së padëshirimit. “Ti më the, si, 'Nuk e di nëse dua të shkoj në këtë sepse nuk ndihem i mirëpritur atje' dhe unë thashë, 'Zemër, ne do të shkojmë', tha ai.

Scheana Shay dhe Brock Davies

Scheana Gjithashtu ndau vështirësitë e saj me zgjedhjen midis pjesëmarrjes në shfaqje dhe qëndrimit në shtëpi për vajzën e tyre, Vera.

“Unë kisha gjithashtu një faj të madh të nënës,” Scheana tha. “Kjo ishte gjëja më e madhe që nuk doja të largohesha Vera për tre netë për Nju Jork dhe më pas tre netë për Coachella. Kështu që thashë se është njëra ose tjetra. Kështu ne shkuam dhe e mbështetëm Ariana dhe ne u larguam nga Coachella Dita 3. Ky ishte kompromisi.”

Scheana Shay

Çifti vuri në dukje se dinamika mes tyre dhe Ariana kishte ndryshuar që nga xhirimet e sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës dhe pas ribashkimit në mars. “Që kur u bë ribashkimi tani, ishte thjesht një atmosferë shumë e ndryshme,” shpjegoi Brock. Megjithatë, ai ishte i kënaqur që ata morën pjesë, duke vlerësuar performancën e Arianës si “fantastike”.

Ariana Madix

Brock shprehu keqardhje për ngritjen Rakelës gjatë udhëtimit, por mbrojti afrimin e tij.

“Po, por nëse nuk do të vazhdoja bisedat për ato tre javët e para, nuk do të ndodhnin asnjë bisedë,” shpjegoi ai. Ai gjithashtu iu drejtua sjelljes së tij të diskutueshme, duke përfshirë antagonizimin e anëtarëve të tjerë të kastit, duke thënë: “Nuk janë momentet e mia më krenare, as hedhja [Katie Maloney] nën autobus për kryerjen e veprës [with Max Boyens]por unë thjesht po nxisja një bisedë mes njerëzve.”

Scheana Shay dhe Brock Davies

Scheanaedhe pse i mërzitur nga Brock's veprimet, pranoi, “Në reality TV, dikush duhet të jetë i çrregullt. Ka ndodhur të jesh ti.”

Diskutimi u prek edhe e Arianës Zgjedhja për të mos parë sezonin aktual të Rregullat e Vanderpompës. Scheana besohej se shikimi i episodeve do t'i siguronte Arianës një kontekst më të mirë, në vend që të krijonte opinione të bazuara në fragmente të mediave sociale. “Ndjehem sikur ajo të paktën do të kishte pasur më shumë kontekst [if she’d watched full episodes]kundrejt formimit të mendimeve nga ajo që ajo ka parë nga faqja e saj FYP, në TikTok dhe dhoma e jehonës së mediave sociale,” Scheana tha.

Ariana Madix

Scheana gjithashtu adresoi me humor batutat rreth saj duke bërë “Skandovaldramë gjithçka për veten. “Ndjehet sikur diçka më në fund është për mua,” tha ajo me shaka. Ajo gjithashtu ngacmoi projektet e ardhshme muzikore, duke theksuar kënaqësinë e saj për të shprehur mendimet dhe ndjenjat e saj përmes këngëve të saj. “Kjo është gjëja që më pëlqen aq shumë në muzikën që po shkruaj është të jem në gjendje të vendos mendimet dhe ndjenjat e mia në një këngë droge. Më shumë për të ardhur. Mjeshtri është pothuajse i mbaruar.”

Ariana Madix

Në një episod të Rregullat e Vanderpompës, Scheana Shay publikoi një këngë diss me titull “Mollët”, që synohej fillimisht Rachel Leviss por përfshinte edhe rreshta përçmues rreth Tom Sandovalduke iu referuar lidhjes së tij me Rachel në mes të marrëdhënies së tij afatgjatë me Ariana Madix. Scheana debutoi këngën gjatë një paradreke në TomTom, restorant Sandoval është bashkëpronar. Pavarësisht pretendimit se kënga ishte “e hapur për interpretim”, Scheana pranuar në Sandoval se disa tekste, veçanërisht duke krahasuar një Ferrari me një Jetta, ishin të qarta rreth tij dhe Rachel.

Tom Sandoval

Sandoval reagoi negativisht, duke argumentuar se Scheana po përfitonte nga vështirësitë e tij personale dhe deklaroi se nëse rolet do të ndryshonin, ajo do të ndihej ndryshe. Ai përfundoi duke sulmuar jashtë, duke akuzuar Scheana duke shfrytëzuar dhimbjen e tij për përfitim. Vetë kënga përfshin përshkrues të ashpër si “psiko narcisiste” dhe etiketa Sandoval dhe Rachel si “të rreme”, “një gjarpër” dhe “një rrëmujë e nxehtë”.

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 transmetohet të martën, në orën 8/7c, në Bravo.