Scheana godet Jax Taylor në mes të ndarjes së Brittany Cartwright

Klea

Scheana godet Jax Taylor në mes të ndarjes së Brittany Cartwright

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright's Ndarja është vetëm një pjesë e arsyes pse sezoni debutues i The Valley është me të vërtetë TV që duhet parë. Ne kemi parë uljet dhe ngritjet e marrëdhënies së tyre, nga “Rawt in Hell” deri tek ecja në korridor. Tani, duket se më në fund po i vjen fundi, pikërisht kur dy yjet nisin kapitullin tjetër të karrierës së tyre televizive në realitet.

Jax nuk ka bërë një rast të mirë për martesën e tij në episodet e fundit të The Valley. Ai është filmuar duke i bërtitur gruas së tij se është e sëmurë, Brittany ka qenë e hapur për mungesën e intimitetit të tyre dhe ky është vetëm fillimi. Tani, gjatë episodit më të fundit të Vanderpump Rules After Show, Scheana Shay tingëlloi në anën e errët të Jax-it që doli në The Valley përpara ndarjes zyrtare.

Scheana vë në dyshim angazhimin e Jax-it

Gjatë VPR After Show, Scheana vuri në dyshim nëse Jax ishte vërtet “ndryshuar” në një njeri më të mirë. “Me Jax, ndihem sikur ka një anë tjetër, monstruoze të tij që del në pah,” tha Scheana. Ajo iu referua momenteve në The Valley ku ai sulmoi Brittany, gjë që Scheana nuk e fal.

Në përgjithësi, Scheana mendon se Jax do të jetë gjithmonë Jax, i cili nuk është gjithmonë një partner i mirë. “Më bën të mendoj se ai nuk ka ndryshuar dhe nuk është rritur,” tha Scheana. “Ai mund të jetë një baba i mrekullueshëm për Cruz-in, por a është ai një bashkëshort i shkëlqyer për Brittany?” Pas performancës së Scheana-s gjatë pjesës 3 të ribashkimit të Pump Rules, është mirë ta shohësh atë në anën e duhur të historisë, për një herë.

Lugina vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.