Savannah Chrisley zbulon sesi rojet e burgut i trajtojnë prindërit Todd dhe Julie

Klea

Savannah Chrisley zbulon sesi rojet e burgut i trajtojnë prindërit Todd dhe Julie

Savannah Chrisley po bën më së shumti ndërsa prindërit e saj janë në burg dhe mund t’i duhet të tërhiqet. Vajza e Todd dhe Julie Chrisley po kalon shumë, padyshim, por ajo mund ose nuk mund t’i bëjë gjërat më keq për njerëzit e saj.

Alumet e Chrisley Knows Best po kalojnë kohë pas hekurave pasi u dënuan për mashtrim në nëntor 2022. Të dy vazhdojnë të mohojnë çdo keqbërje dhe fëmijët e tyre papagallëzojnë ndjenjat e tyre në mediat sociale. Savannah, duke pasur kujdestarinë e vëllait dhe mbesës së saj të mitur, gjithashtu ka një podcast dhe shpenzon shumë kohë duke luftuar për emrin e mirë të prindërve të saj.

Gjithashtu në listën e detyrave të Savannah është të tregojë se si po e përballojnë mami dhe babai i saj. Todd është në Florida duke u përpjekur të reformojë sistemin e burgjeve dhe ankohet për shumë gjëra. Tani Sassy zbulon sepse ajo po flet për sa keq e kanë ata, njerëzit po hakmerren kundër babait të saj. Entertainment Tonight ka detajet.

A po i bën Savannah gjërat më keq për Todin?

Savannah ka një mision, por ai mision mund ta dërgojë babin në një bodrum ose një burg tjetër në të gjithë vendin. Por mesa duket kjo nuk do ta ndalojë Savanën. Në një episod të podcast-it të saj, Unlocked with Savannah Chrisley, ajo foli për nënën dhe babin e saj me ET.

“Ka qenë vërtet e vështirë [for them] që kur fillova të flas për gjithçka. Kjo ka qenë pjesa më e vështirë. Më shumë për babin. Ka pasur shumë hakmarrje, ndaj duhet të shqetësohemi [about him]”, ndau Savannah.

Kjo mund të më shtyjë të mbaj gojën mbyllur, por Sassy-t i pëlqen të flasë hapur. Shumë. Ajo përqendrohet në kushtet e këqija të jetesës së prindërve të saj, megjithatë nuk janë Katër stinët, por burgu. Thënë kjo, vetëm sepse je kriminel nuk do të thotë që duhet të jetosh në mjerim.

Todd pretendon se ai është keqtrajtuar dhe kujdesi shëndetësor është i vështirë për t’u marrë në sistem. Savannah tani po thotë se rojet e burgut kanë mbajtur një sy të veçantë ndaj babait të saj.

A është Todd në lëvizje?

“Për momentin ata po përpiqen ta largojnë atë nga objekti ku ndodhet tani, për shkak të gjërave të fundit që kam postuar në Instagram. Dhe kjo është pjesa e vështirë – në momentin që fillon të flasësh, duhet të paguash për të”, zbuloi ajo.

Avokati i Todd gjithashtu pretendon se ai nuk është në gjendje të krijojë telefonata me avokatët e tij për të komunikuar problemet e tij. “Kjo është një gjë e madhe sepse… është një telefonatë e pa regjistruar ku mund të flisni me avokatin tuaj për gjërat që po ju ndodhin, [and] ata nuk po e lënë atë ta bëjë këtë, “tha Savannah.

A po vijnë rojet e burgut për Todin?

Dhe kjo nuk është e gjitha. Në një përpjekje për të mbajtur Todin të qetë, Sassy beson se rojet e burgut do të fshijnë llogarinë e komisarit të babait për hakmarrje. “Kjo është mënyra e tyre për t’u hakmarrë ndaj këtyre njerëzve që kanë folur. Ata fjalë për fjalë do t’i vdesin nga uria, “vazhdoi ajo. Prit, nuk marrin tre vakte ne dite??

Sipas Savannah, babi dëshiron që ajo të vazhdojë të flasë për gjërat e ashpra. “Unë dhe ai e kemi pasur diskutimin [and] fjalët e tij të sakta ishin: ‘Nëse më duhet të ndihem i pakëndshëm në mënyrë që të shpresoj të zbatoj dhe detyroj ndryshimin, atëherë jam i gatshëm ta bëj atë’” Uau, Shën Tod. Kush e dinte?

Në anën e mirë, gjërat nuk janë aq të këqija për Julie. Ndoshta sepse ajo nuk bën asnjë valë. “[However], kushtet e saj të jetesës janë të tmerrshme,” vuri në dukje Savannah. “Dhe disa nga rojet meshkuj, ata definitivisht flasin poshtë për gratë [in jail]. Ata i bëjnë të ndihen si mbeturina.”

Todd i është ulur dënimi në dhjetë vjet dhe Julie është ulur në pesë. Çifti vazhdon të apelojë dënimet e tyre.