Savannah Chrisley nuk është 'e gëzuar' ose 'e lumtur' në Krishtlindje në mes të burgosjes së prindërve

Klea

Savannah Chrisley nuk është ‘e gëzuar’ ose ‘e lumtur’ në Krishtlindje në mes të burgosjes së prindërve

Savannah Chrisley po vuan këtë sezon festash dhe ajo dëshiron që ju ta dini këtë. Ndërsa Sassy ka shumë për të ngrënë dhe familja e saj gëzon shëndet të mirë, ajo nuk mund t’i vlerësonte plotësisht Krishtlindjet 2023, sepse mami dhe babi janë në përplasje.

Todd Chrisley dhe gruaja e tij Julie kaluan të parën nga shumë festimet pas hekurave. Të motivuar nga lakmia dhe gjithmonë duke dashur më shumë, çifti u dënuan reciprokisht me burg në fillim të këtij viti për evazion fiskal dhe mashtrim të bankave nga mbi 30 milionë dollarë kredi të shtrembëruara. Pushimet goditën fort këtë vit dhe Sav e ndau mjerimin e saj në Instagram – siç bën dikush.

Nuk ka oxhak për Babadimrin në burg

Në vigjiljen e Krishtlindjes, alumja Chrisley Knows Best shkoi në Story-n e saj në Instagram dhe ua tregoi zymtësinë e saj ndjekësve të saj. Ajo thjesht nuk ndihet shumë festive me prindërit e saj në burg, gjë që është e vlefshme. Megjithatë, do të ishte e dobishme nëse dikush në familje do të mund të pranonte keqbërje prej vitesh në vend që të mbante përgjegjës sistemin e drejtësisë penale për krimet e Todd dhe Julie.

Ka qenë një vit i gjatë për familjen Chrisley. Todd dhe Julie u larguan nga skena në janar, por padyshim, i burgosuri i parë i Krishtlindjeve do të ishte i ashpër. Në videon e saj, Savannah tha: “Gëzuar natën e Krishtlindjeve djema. Unë thjesht dua të kërcej këtu dhe të them se vetëm për shkak se janë pushime nuk do të thotë që duhet të jeni të gjithë të gëzuar dhe të lumtur nëse nuk e ndjeni atë. Unë të ndjej ty.”

E gjora Sav duhej të vuante pa njerëzit e saj në Ditën e Falënderimeve në Turks dhe Kaikos këtë vit, bekoje zemrën e saj. Me sa duket, ajo vendosi të rrinte për festën e Babadimrit. Ajo po përpiqet të mbajë disa tradita të njohura duke rikrijuar “drekën e Krishtlindjeve të nënës sime”.

Sassy shtoi, “Bëj atë që të bën të ndihesh mirë. Çfarë të bën të ndihesh më mirë sepse unë jam me ty. Ndjej se nuk është koha më e lumtur për mua.” Në një postim të veçantë, Savannah duket se ftonte masat e vetmuara t’i bashkoheshin dëshpërimit të saj. “Ne thjesht do të hamë dhe do të bëjmë pije argëtuese për një zjarr. Unë dua që shtëpia ime të jetë vendi ku të gjithë mund të vijnë dhe nuk kanë ku të shkojnë.”

Asnjë fjalë për atë që Babagjyshi i dhuroi Todd dhe Julie për Krishtlindje, por ata ishin në listën e keq.