Savannah Chrisley ekspozon shqetësimet e stafit në burgun e Todd Chrisley

Klea

Savannah Chrisley ekspozon shqetësimet e stafit në burgun e Todd Chrisley

Ndërsa unë mendoj se të gjithë mund ta kuptojmë Savannah Chrisley dhe familja e saj janë përballur me një vit të mundimshëm, ai ishte gjithashtu 100% i shmangshëm. Alum Chrisley Knows Best tani në thelb po shërben si zëdhënës për babain e saj të burgosur dhe nuk po shkon mirë.

Todd Krisli është futur në një burg në Florida që nga janari dhe ai nuk po vendoset saktësisht. Si Todd dhe Julie Chrisley kanë ruajtur pafajësinë e tyre dhe presin të apelojnë verbalisht dënimin e tyre në vitin 2024. Por së pari, Todd po përpiqet të riparojë sistemin e burgjeve në Florida duke u ankuar shumë. Tani Sassy lë të kuptohet se babai i saj është duke u zhvendosur sepse ai ka dhimbje në prapanicë. Gjoja.

A do të ketë Todd një ndryshim peizazhi?

Në një postim të gjatë në Instagram, Savannah ndau një letër me tre faqe nga “Stafi i shqetësuar i Kampit të Burgut Federal (FPC)”. E datës 26 dhjetor 2023 dhe drejtuar Savannah, komunikimi detajonte se sa i tmerrshëm gjoja është drejtori i burgut dhe i bëri jehonë ndjenjës së kushteve çnjerëzore të Todit.

Ajo e ka mbishkrimin e postimit, “HAKMARRJE NDAJ BABAIT IM. Shpresoj që Zëvendësdrejtori Lothrop të jetë i zoti i fjalës kur tha se nuk do të kishte hakmarrje. . . Sa ironike që Gardiani po përpiqet të dërgojë babanë tim (pas intervistës @newsnationnow me @chrisccuomo dhe @brianentin ) dhe Jackson (pas letrës së tij hakmarrëse drejtuar Kongresit) duke pretenduar se ata “po nxisin një trazirë” dhe një rrezik për “institucional Siguria” BËHUNI REAL! Korrupsioni thjesht nuk do të ndalet!”

“Hakmarrja” në fjalë është potenciali i zhvendosjes së Todit në një strukturë tjetër, kështu që ai të ndalojë së foluri për macet e ngordhura që në dukje bien nga tavani dhe njerëzit që e fotografojnë atë ndërsa ai fle. Gjoja.

Sipas letrës, Zëvendës Drejtori Lothrop këshilloi gardianin aktual të “bëjë gjithçka që është e nevojshme” për të ndaluar informacione të pakëndshme për jetën e burgut që të mos rrjedhin tek ne që nuk jemi në burg. Letra inkurajon më tej Savanën që të vazhdojë të “ndajë të vërtetën”.

Askush nuk do të kundërshtojë se ka gjëra që duhen adresuar ose reformuar brenda sistemit tonë të burgjeve dhe drejtësisë. Por as familja Chrisley nuk e hodhi poshtë derisa mami dhe babi ishin kriminelë.

Fatkeqësisht për Sassy, ​​shumica e komenteve të lëna në postimin e saj nuk ishin në mbështetje të gjendjes së saj. Shumica e ndjekësve duket se janë të rraskapitur nga mohimi i vazhdueshëm dhe duan që familja t’i shërbejë kohës dhe të vazhdojë përpara.