Sara Al-Madani ngacmon sezonin 2 "të çmendur" me kthesa të papritura në "Shtëpiake të vërteta të Dubait"

Klea

Sara Al-Madani ngacmon sezonin 2 “të çmendur” me kthesa të papritura në “Shtëpiake të vërteta të Dubait”

Sara Al-Madani ngacmon sezonin 2 “të çmendur” me kthesa të papritura në “Shtëpiake të vërteta të Dubait”

Amvise të vërteta të Dubait po përgatitet për një sezon shpërthyes 2, duke u premtuar fansave një udhëtim emocionues të mbushur me dramë, intriga dhe kthesa të papritura.

Sara Al-Madani

Duke u kthyer për një raund tjetër janë amvisat e kalitur Chanel Ayan, Lesa Milan, dhe Sara Al-Madani, të cilët janë gati për të ngritur ante nga sezoni i parë. Duke folur me Arab News, El-Madani ngacmoi atë që mund të presin shikuesit, duke premtuar një udhëtim edhe më të egër se më parë. “Nëse njerëzit mendonin se sezoni 1 ishte i çmendur, dua të them se sezoni 2 është i çmendur,” bërtiti ajo.

“Është argëtuese, e bukur dhe e thellë. Ka shumë kthesa të komplotit. Prisni të papriturën.”

Sara Al-MadaniDuke reflektuar mbi rritjen e tyre që nga sezoni i inaugurimit, El-Madani ndanë njohuri se si ka evoluar kasti. “Pas mbarimit të sezonit 1, ju e mishëroni atë përvojë më shumë dhe ndiheni më rehat me të,” shpjegoi ajo.

“Në sezonin 2, ne kuptuam se si t'i bënim gjërat më mirë. Ne jemi më të rehatshëm, ju i shihni personalitetet më fort dhe i njihni më mirë njerëzit sepse ne thjesht mishëruam të gjithë përvojën.”

Talen Marie

Të bashkohesh me Amvisat me përvojë është e re Taleen Marieardhja e të cilit injekton energji të freskët në dinamikën e grupit. Taleen Marienjë muzikant i talentuar me lidhje me pesha të rënda të industrisë si Christina Aguilera dhe Sting, sjell dhuntinë e saj në shfaqje. Edhe pse lidhja e saj me zonjat e Dubait është ende në fazat e hershme, Të Talenit lidhje me Caroline Brooks i shton një dinamikë interesante dinamikës së grupit.

Ndërsa aleancat ndryshojnë dhe tensionet rriten, amvisat lundrojnë në kompleksitetin e jetës së tyre personale dhe bizneset në rritje. Traileri lë të kuptohet për konflikte të zjarrta, me Talinë duke krahasuar dinamikën me intensitetin e “Lojë me kallamar.Pjesa më e madhe e dramës sillet rreth marrëdhënieve në zhvillim brenda grupit, veçanërisht afërsisë së sapogjetur mes Chanel Ayan dhe Caroline Stanbury, gjë që e tensionon miqësinë e saj me Lesa Milan.

Talen Marie

Me konfrontime të ndezura dhe miqësi në linjë, Sezoni 2 premton të jetë një udhëtim emocionues i mbushur me surpriza dhe zbulime. Përshtatuni Amvise të vërteta të Dubait të dielën në orën 9/8c për të kapur të gjithë dramën që shpaloset.