Sara Al-Madani ngacmon amvisat e vërteta të sezonit 2 të Dubait

Klea

Sara Al-Madani ngacmon amvisat e vërteta të sezonit 2 të Dubait

Sezoni 2 i Amvise të vërteta të Dubait po përgatitet të transmetohet në Bravo, dhe në bazë të trailerit po sjellin vapën.

Seriali i këtij viti do të shfaqë shumë nga Housewives të Sezonit 1, duke përfshirë Chanel Ayan, Lesa Milan dhe Sara Al-Madani.

Kjo e fundit, e cila kaloi pjesën më të madhe të sezonit të saj fillestar duke diskutuar anën e saj shpirtërore dhe udhëtimin shërues, foli me Arab News për serinë e ardhshme të episodeve. Sipas saj, fansat janë në një kënaqësi të madhe. “Nëse njerëzit mendonin se sezoni 1 ishte i çmendur, dua të them se sezoni 2 është i çmendur,” tha ajo. “Është argëtuese, e bukur dhe e thellë. Ka shumë kthesa të komplotit. Prisni të papriturën.”

Sara Al-Madani është më rehat me kamerat përpara sezonit 2 të RHODubai

“Pas mbarimit të sezonit 1, ju e mishëroni atë përvojë më shumë dhe ndiheni më rehat me të,” vazhdoi ajo. “Në sezonin 2, ne kuptuam se si t'i bënim gjërat më mirë. Ne jemi më të rehatshëm, ju i shihni personalitetet më fort dhe i njihni më mirë njerëzit sepse ne thjesht mishëruam të gjithë përvojën.”

Përveç kastit të rikthyer, Housewives po mirëpresin një fytyrë të re në grup: Taleen Marie.

Sara diskutoi ardhjen e saj, duke thënë se i pëlqen që grupi i tyre po zhvillohet dhe po rritet.

“Më pëlqen që rrethi po bëhet më i madh,” tha ajo. “Por në të njëjtën kohë, ndihem sikur nuk e kam njohur ende shumë mirë sepse ajo është shoqja e ngushtë e Brooks. Kështu që, ndihem sikur nuk kishim kohë të mjaftueshme për t'u njohur me njëri-tjetrin në nivel personal.”

Edhe pse Sara tha se Taleen është një “vajzë e bukur”, ylli i realitetit la të kuptohet se e reja mund të ketë bërë pak më shumë për kamerat.

“Dua të them, ishte interesante, por edhe sepse është një person i ri. Dhe ai person dëshiron të provojë pozicionin e tij në grup. Kështu që ndonjëherë ata i teprojnë gjërat. Dhe e vërteta është se si grua të shoh, të nderoj, të ndjej. Nuk ke nevojë të shkosh larg me asgjë.”

Real Housewives of Dubai transmetohet të dielën në orën 9/8c.