Sanya Richards-Ross zbulon gjininë e foshnjës në një video të ëmbël

Klea

Sanya Richards-Ross zbulon gjininë e foshnjës në një video të ëmbël

Amvise të vërteta të Atlantës pjeshkë Sanya Richards-Ross kaloi pjesën më të madhe të sezonit të kaluar duke vendosur nëse do të zgjeronte apo jo familjen e saj me bashkëshortin Aaron Ross. Çifti kanë një djalë gjashtë vjeçar, Aaron Jermaine Ross II. Nofka e tij është Deuce. Dyshja luftuan me idenë për të shtuar një fëmijë tjetër në shtëpinë e tyre tashmë të zënë.

Epo, çifti vendosi të rrisë njësinë e tyre familjare. Dhe Sanya më në fund vendosi t’i kërkonte familjes së saj të largohej nga shtëpia e tyre. Mjerisht, pas përfundimit të sezonit 15 të RHOA, Sanya pësoi një abort “traumatik”. Ajo nuk ishte me Aaronin kur ndodhi ngjarja tragjike.

Por më pas, Sanya tregoi gungën e saj të foshnjës në ribashkim. Data e lindjes së foshnjës së Sanya është 25 dhjetor 2023. Çfarë dhuratë e mrekullueshme!

Sanya tregon nëse pret një djalë apo vajzë

Sanya, Aaron dhe Deuce postuan zbulimin e tyre krijues të gjinisë. The Bravo Shade Room ka shpërndarë videon. Në postim, Aaroni është në një dhomë që është e gjitha blu, duke përfshirë edhe kostumin e tij sportiv. Gjysma tjetër e dhomës është e gjitha në rozë, duke përfshirë edhe fustanin e Sanyas.

Ka një vijë në mes të dhomës. Prindërit me radhë e tërheqin Deuce në anën e tyre. Kur shkon në krah të Aaronit, tuta e tij bëhet blu. Kur Sanya e merr atë në anën rozë, tuta e tij bëhet rozë. Prindërit tërheqin një Deuce të qeshur përpara dhe mbrapa, duke krijuar pezullimin.

Më në fund, të dy Deuce dhe Sanya janë tërhequr në anën blu. Fustani i Sanyas u kthye në blu ndërsa konfeti blu ra shi. Treshja performuan së bashku një kërcim të gëzueshëm.

Më pëlqeu ky zbulim! Ishte imagjinative dhe argëtuese. Dhe më pëlqeu shumë se sa i përfshirë ishte Deuce në njoftimin se kishte një vëlla rrugës.

Urime, Sanya, Aaron dhe Deuce!