Sandoval 'Should Have Pulled the Trigger' në Ariana Madix

Klea

Sandoval 'Should Have Pulled the Trigger' në Ariana Madix

Tom Sandoval me të vërtetë nuk i ka bërë vetes ndonjë favor në Rregullat e Vanderpump që kur shpërtheu Skandovali i të gjithave. Tradhtia e tij ndaj Ariana Madix duket edhe më keq kur ai dyfishohet në anën e tij të historisë dhe jeton fantazinë e tij karaoke në publik. Sandoval dëshiron të jetë në një vend më të mirë me ekuipazhin sipas Rregullave të Pompës, dhe ju nuk mund ta fajësoni atë. Thjesht do të ndihmonte nëse ai do të ndalonte të hynte në rrugën e tij.

Çdo fans i VPR ka thënë që nga dita e parë e Scandoval se Tom duhet të ishte ndarë me Arianën në vend që ta tradhtonte me shoqen e saj më të mirë Rachel Leviss. Sandoval në thelb është përpjekur t'i bindë të gjithë se është më e ndërlikuar se kaq, deri në një episod të fundit të podcast-it Hot Mic të Bravo. Duket sikur, pas gjithë kësaj kohe, ai më në fund po merr me programin.

Sandoval reflekton mbi Scandoval mbi një vit më vonë

Sandoval filloi duke thënë se më parë nuk e kishte menduar kurrë se do ta kishte gjetur veten duke tradhtuar Arianën. Sipas tij, kjo ndodhi nga hiçi. Prezantuesi Alex Baskin e pyeti Sandovalin se si do ta kishte trajtuar situatën me atë që po zhvillonte ndjenja për Rachel nëse mund të kthehej dhe ta bënte përsëri.

Sandoval reflektoi se ishte aq i mbështjellë me idenë për të pasur një “ndarje të përsosur” me Arianën, saqë e vonoi të pashmangshmen. “Por duhet të kisha tërhequr këmbëzën dhe ta bëja atë dhe duhet të tërhiqesha kur ndjeva ndjenja dhe vërtet, me të vërtetë u përpoqa të arrij në rrënjën se nga vijnë ato”, shpjegoi Sandoval.

Tani, ai beson se u bë “i dehur” nga vëmendja që po merrte nga Rasheli gjatë fundit të marrëdhënies së tij me Arianën. “Njerëzit e thonë gjithmonë, ma kanë thënë kaq shumë herë, as nuk mund të fillojnë të numërojnë. “Sapo duhej të ishe ndarë me të. Sapo duhej të ishe ndarë me të'”, reflektoi Sandoval. “Por padyshim kur je në të dhe … kur je me dikë për nëntë vjet, ata janë një lloj familjeje në njëfarë kuptimi. Ishte thjesht e vështirë të kalosh me këtë.”

Alex u bëri jehonë fansave kur i tha Sandovalit se ai e vendosi nivelin e ulët për ndarjet. Aq shumë, sa Scandoval është bërë një referencë për ndarjet e trajtuara keq. “Epo, unë mendoj se kishte një kompliment diku atje,” tha Tom Schwartz me shaka. Schwartz do të jetë gjithmonë, fjalë për fjalë dhe figurativisht, në krah të Sandoval. Hej, të paktën kjo është një formë besnikërie.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.