Sai De Silva u dëbua një herë nga apartamenti në NYC

Klea

Sai De Silva u dëbua një herë nga apartamenti në NYC

Sai De Silva dukej se kishte marrë pjesë në sezonin inaugurues të rifillimit të The Real Housewives of New York City për shkak të stilit të saj të jetesës magjepsëse. Ajo ishte e përshtatshme si një nënë dhe ndikuese duke mbajtur gjykatën në gurin e saj të bukur në Brooklyn.

Megjithatë, siç Sai u ka kujtuar shikuesve herë pas here, ajo pati një fëmijëri të vështirë duke u rritur në një familje të varfër. Siç rezulton, ajo gjithashtu mund të ketë pasur disa vështirësi për para si e rritur. Dokumentet tregojnë se Sai dikur u dëbua nga një apartament në Manhatan. Ajo i detyrohej mbi 12,000 dollarë qira dhe tarifa.

Sai i detyrohej disa para të mëdha!

The Sun mori dokumente që përshkruajnë qiranë e pretenduar me vonesë të Sait për një apartament në studio në Manhattan në lagjen Kips Bay. Fatmirësisht, dokumentet janë që nga viti 2009. Yllit të RHONY iu dërgua një njoftim paralajmërues në gusht të atij viti se procedurat e dëbimit do të fillonin nëse ajo nuk paguante.

Sai gjeti një problem me një marrëveshje nënqiraje si arsyen e mospagesës së saj. Ajo tha gjithashtu se planifikonte të paguante plotësisht balancën prej 12,185,60 dollarësh deri në shkurt 2010. Ajo donte të rinovonte qiranë. Një avokat që përfaqësonte ndërtesën pretendoi se Sai kishte gjithashtu 1000 dollarë borxh për tarifat ligjore dhe do të ishte në pritje për qiranë e shkurtit. Kjo arriti në 2008,17 dollarë.

Që nga mesi i shkurtit 2010, Sai kishte paguar rreth 5,500 dollarë për borxhin e saj. Ajo kërkoi leje për të lëvizur gjërat e saj jashtë dhe më në fund ishte në gjendje ta bënte këtë në mars. Është e paqartë nëse ose kur e ka shlyer borxhin e saj.

Gjërat me siguri kanë ndryshuar për Sai që nga viti 2009

Sai dhe burri i saj, David Craig, tani jetojnë në një shtëpi të bukur prej 4.7 milionë dollarësh në Boerum Hill, Brooklyn. Ajo ka një kuzhinë të bukur, e cila është fantastike pasi një nga temat e pakta në repertorin gjatë gjithë sezonit të Sai-t ka qenë NEVOJA E KONSTATUR PËR TË ngrënë. Hitet e tjera të saj përfshijnë “MË TË KUJDES”, duke u kërkuar njerëzve të hapen dhe më pas të kritikojnë atë që thonë kur bëjnë, dhe thjesht të bërtasin përgjithësisht për gjëra që nuk ia vlen të bërtasin.

Mund ta kapni Sain ndoshta duke qenë një vajzë e keqe kur Pjesa 1 e ribashkimit RHONY të transmetohet të dielën, më 22 tetor në orën 9/8c në Bravo.