Sai De Silva hedh poshtë etiketën "Vajzë e keqe" nga Jessel Taank

Klea

Sai De Silva hedh poshtë etiketën “Vajzë e keqe” nga Jessel Taank

Sezoni 14 i The Real Housewives of New York City është dorëzuar. Kasti për rindezjen është i larmishëm dhe emocionues. Një nga anëtarët më të përfolur të kastit është Jessel Taank. Ajo mban një listë në telefonin e saj të njerëzve që e bezdisin. Në krye, me shumë mundësi do të gjeni Erin Lichy dhe Sai De Silva.

Sai vazhdimisht vuri në dyshim historitë e Jessel për historinë e saj. Dhe ajo e thirri atë për të mos qenë autentike. Sai kishte një edukim të vështirë. Nëna e saj ishte një alkoolike dhe si pasojë ajo pësoi vështirësi të rënda financiare. Pra, kur Jessel tingëllon me një anekdotë për edukimin e saj, kjo e mërzit Sain.

Pra, kur Jessel thirri Erin dhe Sai si “vajzë e keqe”, ju e dini se do të ketë një përgjigje. Dhe ndoshta një meze të lehtë. Entertainment Tonight ka detajet.

Sai nuk është i keq, thjesht i sinqertë

“Unë definitivisht nuk jam një vajzë e keqe. Mendoj se nuk duhet të ketë asnjë konfuzion për të qenë i sinqertë,” shpjegoi Sai. “Mendoj se kur njerëzit dëgjojnë ndershmërinë, me të vërtetë lëndon ndjenjat e tyre në fund të ditës dhe mund të ndodhë në një farë mënyre ku unë jam i keq; por definitivisht nuk jam një vajzë e keqe, as edhe një grimë.”

Ndikuesi vazhdoi, “Unë jam thjesht një person shumë i ndershëm. Unë jam vajzë e një vajze. Ajo e di këtë në fund të ditës.”

Sai ndihet mjaft mirë se si e trajtoi situatën me Xheselin. “Unë e kam jetuar, kështu që ajo që njerëzit po shohin nuk është domosdoshmërisht e gjitha [we] e di”, tha ajo. “Ka shumë gjëra që nuk u thanë, që ndoshta nuk do të thuhen kurrë – jo nga unë – kështu që dua të them, nëse ata luajnë, ata luajnë; por për fat të keq, unë nuk jam këtu për të ekspozuar ndonjë nga këto.”

Ajo shtoi, “Ne të gjithë jemi miq të mirë, mendoj se disa prej nesh janë më të afërt se të tjerët. Unë mendoj se audienca jonë gjithashtu duhet të kuptojë se ne të gjithë sapo jemi takuar. Le te jemi te sinqerte.” Është ajo dorëzim i hapur për të cilin Sai është i famshëm.

“Unë jam një njujorkez, jam pak i guximshëm, por jam gjithmonë i sinqertë. Dorëzimi mund të ishte pak më i mirë, “tha Sai.

Real Housewives of New York transmetohet të dielave në 9/8c në Bravo.