Sai de Silva

Klea

Sai de Silva beson se Brynn Whitfield e tradhtoi besimin e saj dhe duhet ta mbyllë atë!

Sai de Silva beson se Brynn Whitfield e tradhtoi besimin e saj dhe duhet ta mbyllë atë!

Sai de Silva beson se ajo Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut bashkë-yll, Brynn Whitfield, duhet të mbajë buzët e saj të lidhura me zinxhir.

“Ne kishim pak tension në fund të xhirimeve dhe kishte vetëm disa gjëra që i thashë asaj që do të doja që ajo të mos i kishte thënë.” Sai tha gjatë paraqitjes në “24 Hours”, një seri e re video nga Page Six.

Sai de Silva

“Dhe unë jam një vajzë e tillë; Unë jam shumë besnik. Nuk duhej t’ia kisha thënë në fillim”, shtoi ajo.

Sai sqaroi se ndërsa informacioni që ajo ka derdhur në Brynn “Nuk ishte diçka tepër e madhe”, ajo ende i vinte keq për vendimin e saj për të ndarë hapur me kolegun e saj.

“Unë nuk duhet ta kisha ndarë atë,” vuri në dukje influencuesi i modës. “Dhe kur e bëra, u ndje si një rreth besimi në atë moment, dhe ajo e theu atë rreth besimi, dhe unë u zhgënjeva shumë.”

Sai de Silva

Kur Sai de Silva u pyet nëse Brynn kishte punuar për të rifituar besimin e saj ajo zbuloi – “Jo në të vërtetë. Unë mendoj se ajo është mirë me të qenit jashtë rrethit.”

Sai de Silva ndau se ajo mbetet e dashur për të Brynn, pavarësisht buzëve të lirshme të shokut të saj.

Sai de Silva

Episodi më i fundit i RHONY i paraqitur Sai duke pritur një ngjarje “Brynnsgiving” për të ngritur shpirtin e shoqes së saj mes një sezoni të vetmuar festash.

“Unë nuk kam familje. Unë po, por shumica prej tyre janë vrima, “u tha ajo shokëve të saj të aktorëve, Erin Lichy, Jenna Lyons, Ubah Hassan dhe Jessel Taank.

Ajo shtoi: “Është dita kur ju duhet të, veçanërisht në SHBA, është si familja dhe bashkimi, dhe është thjesht, si ajo që më kujton mua.”

Sai De Silva

Brynn shpjegoi se ajo ishte rritur “e varfër si f-k” nga prindërit që dyshohet se e kishin lënë pas dore.

“E vetmja herë që unë dhe vëllai dhe motra jetuam me prindërit e mi ishin gjashtë muajt e parë të jetës sime. Dhe ne jetonim, si, në banesën e Seksionit 8 apo çfarëdo. Nuk ishte një situatë e mirë”, tha ajo e përlotur.

“Ne ishim të varfër si f-k: mirëqenia, pulla ushqimore, gjithçka,” shpjegoi ajo. “Ata u futën në telashe. Dua të them, ishte më shumë që babai im i bënte të gjitha ato gjëra. Dhe gjërat e këqija janë thjesht, si, super, super të ngritura.”

Sai De Silva

Brynn i tha grupit se në një rast ajo “nuk ishte marrë për gjashtë ditë” dhe se “pelenën e saj nuk iu ndërrua” për një periudhë të papranueshme kohore.

Ajo vuri në dukje në një vend rrëfimi: “Jam aq e fiksuar pas këtij fakti saqë dy njerëzit që supozohej të më donin nuk më donin, ose nuk mundën. Nuk mundi, nuk mundi.”

Brynn Whitfield

Sai, e cila ndan dy fëmijë, vajzën, London, 10, dhe djalin pesëvjeçar, Rio, me bashkëshortin, David Craig, tha se ishte e lumtur të priste ngjarjen për të lehtësuar ngarkesën emocionale të shoqes së saj.

“Dita e Falënderimeve është vetëm një kohë ku ne, familja ime dhe unë, përballemi me këdo që nuk ka miq, veçanërisht në Nju Jork,” tha ajo.

Sai De Silva

Sai shtoi — “Ka shumë implante në Nju Jork. E dini, kur vini këtu, nuk keni familje. … Dhe atëherë kur isha në LA, ne do të bënim të njëjtën gjë. Kushdo që kishte një mik që nuk kishte familje, vinte në shtëpinë tonë.”

RHONY me temë “24 Hours”, i cili do të shfaqë paraqitje nga ish-anëtarët e kastit, Kelly Bensimon dhe Jill Zarin, bie këtë javë.

Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut transmetohet të dielave në orën 21:00 ET në Bravo.